Celebrity

17. srpna 2023 15:35

Tomáš Durčák

Veronika Kopřivová potvrdila rozchod s otcem své dcery: Ell nás bude pojit už navždy

Modelka a finalistka soutěže Česká Miss 2012 Veronika Kopřivová (32) je single. Potvrdila tak delší dobu kolující fámy, že již s otcem své dcery Miroslavem Dubovickým (31) netvoří pár. Na sociálních sítích rovněž prohlásila, že dcera Ell je bude s Mírou pojit navždy.

„Strašně nerada tohle dělám, není lehké to sdílet veřejně. Chtěli jsme na to čas a ten jsme se rozhodli, že nastal. Je to už delší dobu, co spolu netvoříme pár,“ svěřila se Kopřivová. „Ale zůstala nám ta nejdůležitější role. Jsme máma a táta. Dva fungující rodiče a zároveň přátelé. Míra je ten nejlepší parťák, kterého jsem kdy poznala a já jsem šťastná a vděčná, že jsme spolu šli několik let životem a přivedli na svět naší dokonalou holčičku. Ell nás bude pojit už navždy,“ dodala modelka.

„Nesmírně si vážím toho, jak spolu fungujeme a jaký jsi táta. Naše cesta rodičovstvím pokračuje a já jsem ráda, že jsme na to dva. Spokojenost naší dcery je pro nás to nejdůležitější,“ naznačila Veronika, že o výchovu dcery se s expartnerem budou po vzájemné dohodě i nadále dělit rovným dílem.

Modelka se v roce 2021 stala maminkou, když se jí s parterem Miroslavem narodila dcera Ella:

Zároveň poprosila veřejnost, aby se příliš nepídila po příčinách konce vztahu. „Byla bych vám vděčná za pochopení a respekt k našemu rozhodnutí. Nehledejte u nás špínu a dramata, to se nikdy nedělo, nebyl a není v tom ani nikdo třetí. Je to prostě život a ten jde dál…,“ ukončila Kopřivová své sdělení. Udělala tak výjimku, neboť se v poslední době odmítala jakkoli vyjadřovat ke svému osobnímu životu i partnerům a už vůbec ne na sociálních sítích.

Veronika Kopřivová, jež v minulosti tvořila pár i s Jaromírem Jágrem, za sebou doposud neměla snadné mateřství. Rok po porodu totiž její dcera Ella skončila v nemocnici s akutním onemocněním zvaným mastoiditida. „Čekáme, až zaberou antibiotika, aby se vyhnula operaci. Včera musela pod celkovou anestézii, aby jí byla zavedena centrální žilní kanyla do krční žíly. Dnes jí píchli obě uši a čekáme na výsledky, co dál,“ popsala tehdy očividně vystresovaná máma.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.