Celebrity

28. listopadu 2022 18:15

Vanesa Havlíková

Jágrova expřítelkyně Kopřivová prožívá smutné období. Její roční dcera leží v nemocnici

Veronika Kopřivová (31), veřejnosti známá především jako bývalá partnerka hokejisty Jaromíra Jágra (50), aktuálně prožívá emočně náročné období. Její dcera Ella, kterou má modelka s partnerem Miroslavem Dubovickým (31), leží ve vážném stavu v nemocnici.

Veronika Kopřivová zažívá se svou malou dcerkou v poslední době spíše starosti než radosti. Nesnesitelné bolesti uší a zvýšená teplota je dohnaly do motolské nemocnice, kde holčičku okamžitě hospitalizovali. „První adventní neděle a našich zatím nejhorších pár hodin. Snad je nejhorší za námi,“ napsala Veronika na svých sociálních sítích.

Jak se Veronika Kopřivová sžívá s rolí maminky?

Dceru trápí akutní onemocnění zvané mastoiditida

„Do čtvrtka bylo vše v pořádku, pak ale byla na poslední dávce povinného očkování a bum,“ prozradila Kopřivová s tím, že její dcera má mastoiditidu, což je onemocnění sklípků spánkové kosti, které nejčastěji vzniká jako komplikace zánětu středního ucha.

„Čekáme, až zaberou antibiotika, aby se vyhnula operaci. Včera musela pod celkovou anestézii, aby jí byla zavedena centrální žilní kanyla do krční žíly. Dnes jí píchli obě uši a čekáme na výsledky, co dál,“ dodala expřítelkyně Jágra.

Naštěstí je malá dcerka pod lékařským dohledem, kde se jí dostává té nejlepší péče. Jediným přáním maminky je, aby dcerka byla co nejdříve v pořádku. „Spala bych klidně na trnech, jen aby bylo Eli dobře,“ okomentovala své spaní na rozkládacím křesle Kopřivová, která s Ellou tráví veškerý možný čas.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.