Eva Decastelo ukázala Radce Třeštíkové, že to jde. Slavný rodinný klan ji přijal za svou

Decastelo o rozvodu

Před rokem oznámila moderátorka Eva Decastelo, že po 13 letech krachlo její manželství. Manžel René našel zalíbení v sympatické ragbistce Evě Korniové Jung. Dlouho ale netruchlila ani Decastelo, která obnovila vztahy s kamarádem Tomášem Třeštíkem, který měl za sebou rozchod se spisovatelkou Radkou Třeštíkovou. Jeho současná partnerka dnes přiznává, že ji naplno přijala také Tomášova rodina.

Když se Evě Decastelo rozpadlo manželství, byla hodně otřesená. Obávala se, že skončí sama a bude z dálky sledovat, jak její bývalý manžel toká s pohlednou ragbistkou. To se ale nestalo. Sympatická moderátorka, která 12. září oslaví 45. narozeniny, je dnes spokojená po boku Tomáše Třeštíka. Letenský fotograf měl zrovna po náročném rozchodu s manželkou Radkou a také přemýšlel nad budoucností. V jednu chvíli šli Tomáš a Eva světem jako dva nezadaní kamarádi. To je ale dávno minulostí, momentálně jsou z nich zamilovaní partneři, kteří si navzájem věří a podporují se.

Eva Decastelo se smíchem uvedla, že s Tomášem mohla chodit už před 22 lety. Tehdy se jí líbil, seznámili se při natáčení reklamy. Jenže u společné práce byl také zpěvák Matěj Ruppert a ten prokázal vetší tah na branku. Třeštík si musel na další šanci počkat, nyní už mu ale frontman kapely Monkey Business konkurovat nebude.

Mohlo by vás zajímat: Kdo vede válku proti Radce Třeštíkové?

„Dělala jsem produkční na několika jeho foceních a pak jsme si – asi po kině – dali pusu, už ne kamarádskou na tvář. A už to bylo. Vyplynulo to z našeho přátelství,“ popsala zamilovaná moderátorka deníku Blesk s tím, že je přesvědčená, že vztah už je natolik pevný, že o něm může mluvit i s novináři, což ještě před pár týdny odmítala.

Jsem rozmazlovaná, přiznala Eva Decastelo

O tom, že vztah je opravdu pevný, svědčí také fakt, že Eva perfektně zapadla do slavné rodiny. Klan Třeštíků mezi sebe každého nepustí, o čemž by mohla vyprávět například Radka Třeštíková. Tomášova sestra Hana dnes bere Evu jako kamarádku, moderátorka si také skvěle rozumí s Tomášovým tatínkem, který je uznávaným architektem s velkým smyslem pro humor. „Cítím se zbožňovaná a rozmazlovaná, je to nádherné, jsem šíleně zamilovaná,“ uvedla pro Blesk natěšená Eva, která nezapomněla zmínit, že díky Tomášovi získala fantastickou druhou rodinu.

Podívejte se, co vyprávěla Radka Třeštíková při rozhovoru s Radkou Třeštíkovou:

Klid na duši dvojnásobné matce dodává také to, že má vyřešené vztahy s bývalým manželem. Rozvod proběhl v klidu, nakonec nepotřebovali ani advokáta. Tomáš Třeštík se naopak stále rozvádí. „Ano, ale je to pro nás citlivé téma. Můžu jen zodpovědně říci, že Tomáš je volný, když tedy nepočítám sebe,“ dodala se smíchem v rozhovoru pro Blesk.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.