Celebrity

18. května 2023 16:01

Tomáš Durčák

Třeštíková se pustila do Decastelo: Vedou proti mně válku. Nesmysl, hájí se herečka

Spisovatelka Radka Třeštíková (42) se rozhodla zveřejnit svůj názor na to, jak je s její osobou zacházeno v bulvárních médiích. Současnou situaci označila jako „válku“, kterou prý nemůže vyhrát, protože na rozdíl od Evy Decastelo (44) nemá potřebné známosti mezi bulvárními novináři. Co si partnerka Tomáše Třeštíka (45) o tomto nařčení myslí?

„Vyjadřovat se k bulváru je cesta do pekla,“ začala svůj post na Instagramu Třeštíková, přičemž si postěžovala, že je neustále spojována s dýdžejem jménem NobodyListen (29), s kterým dle svých slov „nikdy netvořila vztah“. Jak se ale ukázalo, spekulace o jejím údajném novém partnerovi nebyly skutečným důvodem, proč se rozhodla napsat svůj názor na vykreslení své osoby v bulváru.

„Pořád dokola o mně píšou ho*na v souvislosti s mým (pořád ještě) manželem a jeho novou přítelkyní, která je kamarádka se všema bulvárníma novinářema, takže logicky jsem já na té opačné straně barikády,“ popsala Třeštíková a označila celou situaci za regulérní válku: „Je to válka, kterou nemůžu vyhrát a ani v ní nehodlám bojovat.“

Na závěr pak Radka požádala své fanynky a fanoušky, aby informace v médiích nebrali příliš vážně, jelikož ona rozhodně nehodlá své vztahy s novináři jakkoli vylepšovat: „Než abych někdy lezla někomu z bulváru do zadku, to radši skočím šipku do horkýho vápna. Jediný, o co jsem vás chtěla poprosit – můžete ty informace z bulváru všeobecně trochu, nebo spíš hodně filtrovat? Díky.“

Moderátorka Eva Decastelo se stále zotavuje z vážné autonehody, z níž si odnesla nejednu zdravotní komplikaci. Přesto si našla chvíli na to, aby se ke slovům Radky Třeštíkové vyjádřila. „Já rozhodně nevedu, a ani jsem nikdy nevedla, válku vůči nikomu a ničemu. A ani v budoucnu nic takového nemám v plánu,“ reagovala pro Prima Ženy zjevně pobavená Eva Decastelo, kterou očividně vyjádření manželky jejího současného partnera pobavilo.

Eva Decastelo se po třinácti letech rozešla s manželem. Nyní je šťastná s fotografem Tomášem Třeštíkem:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.