Celebrity

18. května 2023 16:01

Tomáš Durčák

Třeštíková se pustila do Decastelo: Vedou proti mně válku. Nesmysl, hájí se herečka

Spisovatelka Radka Třeštíková (42) se rozhodla zveřejnit svůj názor na to, jak je s její osobou zacházeno v bulvárních médiích. Současnou situaci označila jako „válku“, kterou prý nemůže vyhrát, protože na rozdíl od Evy Decastelo (44) nemá potřebné známosti mezi bulvárními novináři. Co si partnerka Tomáše Třeštíka (45) o tomto nařčení myslí?

„Vyjadřovat se k bulváru je cesta do pekla,“ začala svůj post na Instagramu Třeštíková, přičemž si postěžovala, že je neustále spojována s dýdžejem jménem NobodyListen (29), s kterým dle svých slov „nikdy netvořila vztah“. Jak se ale ukázalo, spekulace o jejím údajném novém partnerovi nebyly skutečným důvodem, proč se rozhodla napsat svůj názor na vykreslení své osoby v bulváru.

„Pořád dokola o mně píšou ho*na v souvislosti s mým (pořád ještě) manželem a jeho novou přítelkyní, která je kamarádka se všema bulvárníma novinářema, takže logicky jsem já na té opačné straně barikády,“ popsala Třeštíková a označila celou situaci za regulérní válku: „Je to válka, kterou nemůžu vyhrát a ani v ní nehodlám bojovat.“

Na závěr pak Radka požádala své fanynky a fanoušky, aby informace v médiích nebrali příliš vážně, jelikož ona rozhodně nehodlá své vztahy s novináři jakkoli vylepšovat: „Než abych někdy lezla někomu z bulváru do zadku, to radši skočím šipku do horkýho vápna. Jediný, o co jsem vás chtěla poprosit – můžete ty informace z bulváru všeobecně trochu, nebo spíš hodně filtrovat? Díky.“

Moderátorka Eva Decastelo se stále zotavuje z vážné autonehody, z níž si odnesla nejednu zdravotní komplikaci. Přesto si našla chvíli na to, aby se ke slovům Radky Třeštíkové vyjádřila. „Já rozhodně nevedu, a ani jsem nikdy nevedla, válku vůči nikomu a ničemu. A ani v budoucnu nic takového nemám v plánu,“ reagovala pro Prima Ženy zjevně pobavená Eva Decastelo, kterou očividně vyjádření manželky jejího současného partnera pobavilo.

Eva Decastelo se po třinácti letech rozešla s manželem. Nyní je šťastná s fotografem Tomášem Třeštíkem:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.