Celebrity

25. září 2023 12:00

redakce Prima Ženy

Je to zklamání pro všechny. Rodina Hanychové promluvila o jejím rozchodu se Soukupem

Stejně nečekaně, jako se na veřejnost dostalo oznámení o vztahu Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa, přišel i jejich rozchod. Mezitím za rok a půl, po který spolu tvořili pár, stihli přivést na svět dceru Rozárku. Ta je nyní hlavním důvodem, proč se spolu snaží nadále vycházet. O rozpadu vztahu promluvila maminka Agáty Veronika Žilková a také její bratr Vincent Navrátil.

Rodina Agáty Hanychové (38) ja známá tím, že při sobě její členové stojí, ať se děje cokoliv. Navzdory tomu, jak bylo ze začátku spojení Agáty s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (54) nečekané, její rodina ho nakonec vřele přijala. Veronika Žilková (61) se netajila tím, že její dcera v televizním řediteli konečně našla toho pravého muže pro život. „Z pana Soukupa jsem unesená, já tomu vztahu strašně fandím, protože si myslím, že má dobré srdce,“ říkala.

Oba se snaží o rodičovskou harmonii

Společně se synem Vincentem Navrátilem (26) se nyní pro deník Blesk vyjádřila ke smutnému rozpadu vztahu. Ani jeden z nich radost nemá. „Jediné, co vím, že Jaromír si pro Rozárku normálně jezdí a každý večer ji vrací. Tento týden ji má pětkrát,“ prozradila babička Veronika. „Oba se snaží o nějakou rodičovskou harmonii. Oni se rozešli oba dva. Nebylo to, že by někdo někoho opustil, ale rozpadl se vztah,“ ukončila Žilková možné spekulace o tom, že by jeden z dvojice rozchod inicioval.

Přečtěte si také: Hanychová už o Soukupovi nechce mluvit. Od začátku to byl omyl, řekla kamarádce

Agátin bratr Vincent prý žádné detaily nezná, ovšem i pro něj je událost smutná. „Je to zklamání pro všechny,“ konstatoval. „Ale není to zklamání na straně někoho konkrétního, spíš obecně nad tou situací,“ dodal.

Když Hanychová se Soukupem potvrdili svůj vztah, stali se okamžitě hlavním tématem bulvárních médií:

Agáta na instagramovém profilu sdílí ze svého soukromí mnohé, hodně toho také řekne v pravidelných živých vysíláních „holčičkám“, jak říká svým sledujícím. „Rozešli jsme se jako přátelé, rozumní lidé, kteří došli k závěru, že k sobě nepatří. To, na čem nám oběma nejvíc záleží, je a vždycky bude naše dcera Rozárka. Beru to jako životní prohru, na které neseme vinu oba dva. Moc vás prosím, berte to jako mé jediné vyjádření k rozchodu. Ani pro jednoho z nás to není lehké, prosíme o respektování tohoto pro nás oba nelehkého období,“ uvedla a svému expartnerovi v příspěvku i poděkovala.

Zpátky k Dopitovi?

V poslední době se spekuluje hlavně nad tím, zda Hanychová znovu vstoupí do vztahu s Miroslavem Dopitou (39), otcem Kryšpína, který s ní a synem tráví čím dál více času. Sám se nyní rozvádí a o tom, jak to spolu Mirek Dopita a jeho bývalá partnerka Agáta mají, se nyní rozhodla promluvit i jeho současná manželka Tereza, která dle svých slov rozvod iniciovala.

„S Agátou jsme měly vždy hezký vztah, hlavně i kvůli Kryšpínovi. Co se týče možného vztahu Agáty s Mirkem, na to vám nedokážu odpovědět. Netuším, zda spolu něco mají nebo zda se k sobě chtějí vrátit. Vím jen, že mají dobré vztahy kvůli synovi,“ pokračovala diplomaticky Tereza, avšak nakonec jí to nedalo a dodala: „Ale každý potřebuje převozníka… Přála bych Mirkovi chytrou a milující ženu, tak snad ji najde.“

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 5. 2024

Berani, to, zda byste měli vynaložit určitý výdaj, by mohlo způsobit určité napětí mezi vámi a partnerem. Možná si myslíte, že to nyní není možné, zatímco váš přítel je rozhodnutý do toho jít. Dnes není vhodný den na to, abyste se v této záležitosti snažili dosáhnout dohody. Ani jeden z vás pravděpodobně neustoupí. Počkejte pár dní, až budete oba méně napjatí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.