Hanychová už o Soukupovi nechce mluvit. Od začátku to byl omyl, řekla kamarádce

Agáta Hanychová už by ráda jednou pro vždy svou kapitolu s Jaromírem Soukupem uzavřela. Jejich vztah se po roce a půl rozpadl, dvojici se ale mezitím stihla narodit dcera Rozárka. Modelka už podle všeho téma rozchodu neřeší a o svém bývalém partnerovi se nechce bavit.

Rozchod je téměř vždy velice bolestivý, zvlášť, když v něm jsou děti. A je to právě dcera Rozárka, která bude už navždy spojovat Agátu Hanychovou a Jaromíra Soukupa. Ačkoliv se modelka na sociálních sítích svěřila, že s Jaromírem zůstávají přátelé, ve svém blízkém okolí už mluví trochu jinak.

Podle informací webu Extra.cz totiž už o svém bývalém partnerovi nechce mluvit. „Dneska? Téma Soukup vůbec, ale vůbec neexistuje. Jako by nebyl. Nikomu nezakázala se o tom bavit, prostě to téma vyprchalo a nikoho z fakt kámošů a kámošek nenapadne ho jí předhazovat. Je jen ona, její svět, její děti, její kamarádi, tam Soukup nepatří,“ cituje redakce přítelkyni známé influencerky.

Mohlo by vás zajímat: Agáta Hanychová potvrdila rozchod se Soukupem: Bolí to, beru to jako prohru, píše

Podle všeho Jaromíra Soukupa Agáta řešila, hlavně když to bylo čerstvé. „Jak ho opustila, trošku to rozebírala. Ale už tehdy spíš mluvila o plánech do budoucna než o něm. Přiznávala nicméně, že to byl omyl od začátku do konce, že to bylo celé špatně. Samozřejmě vyjma Rozárky, za tu je vděčná,“ pokračoval anonymní zdroj.

Agáta Hanychová vypadá po rozchodu zdravěji

Podle názoru kamarádky Agáta po odchodu z toxického prostředí vypadá mnohem lépe. „Všímají si toho i lidé na streamech, ale je to fakt i naživo. Strašně ožila, pookřála, vypadá super. Zbavila se nepředstavitelného stresu a ten je zlo,“ popsala žena redakci.

Čtěte také: Soukup a Agáta mohou skončit u mediátora. Soud bude řešit hlavně blaho a vývoj miminka

Důvodem rozchodu mělo být údajně toxické prostředí a Soukupovy finanční problémy. „On má strašně obrovské problémy s dluhy a firmami, Agáta za ním stála, křísila ho v těch nejhorších situacích, snažila se ho povzbudit, jak to šlo, ale nakonec se to bohužel změnilo tak, že jeho průšvihy ovlivňovaly každou vteřinu jejich soužití,“ řekl redakci webu Extra.cz po konci jejich vztahu jiný přítel Hanychové.

Podle deníku Blesk má nyní u Hanychové přespávat její expartner Miroslav Dopita, se kterým má syna Kryšpína. „Ano, s Mirkem jsme spojeni už dvanáct let a také spolu žijeme veřejný život. Byli jsme spolu například na fotbale našeho syna. Je pravda, že se Mirek rozvádí, proto má u nás nějaké věci a čas tráví u nás. Asi třikrát tu spal v pokoji našeho syna,“ uvedla Hanychová.

Připomeňte si dobu, kdy Hanychová potvrdila svůj vztah s Jaromírem Soukupem:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.