Celebrity

3. září 2023 08:40

Gabriela Kolinová

Agáta Hanychová potvrdila rozchod se Soukupem: Bolí to, beru to jako prohru, píše

Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem

Agáta Hanychová se rozhodla jít s pravdou ven a potvrdila to, o čem si všichni dlouho šuškali. Její vztah s Jaromírem Soukupem je minulostí. Pár, který spolu má dceru Rozárku, se rozešel. Hanychová k rozchodu vydala vyjádření na Instagramu a dál se k bolavé situaci odmítá vyjadřovat.

Modelka oznámila své „instarodině“, že její vztah s podnikatelem Jaromírem Soukupem je minulostí a požádala o respektování těžkého období.

„Je něco, co vám jako své instarodině dlužím říct jako první. Náš vztah s Jaromírem je minulostí. Naše cesty se rozdělily a kráčíme si zase každý svou vlastní. Bolí to. Není pro mě lehké o tom mluvit, psát tyto řádky a přiznat si, že jako pár spolu nepůjdeme dál. Rozešli jsem se jako přátelé, rozumní lidé, kteří došli k závěru, že k sobě nepatří. To, na čem nám oběma nejvíc záleží, je a vždycky bude naše dcera Rozárka,“ napsala Hanychová.

Přiznala, že celá záležitost ji velice vzala a prosí o respektování soukromí. „Beru to jako životní prohru, na které neseme vinu oba dva. Moc vás prosím, berte to jako mé jediné vyjádření k rozchodu. Ani pro jednoho z nás to není lehké, prosíme o respektování tohoto pro nás oba nelehkého období. Jaromíre, tobě děkuju za rok a půl krásného vztahu a za naši nádhernou dceru. Vždycky budeš součástí mého života, jen už ne jako partner, ale jako skvělý táta naší Rózi.“

V úvodním videu se můžete podívat na období, kdy Soukup s Hanychovou byli zamilovaní a vztah veřejně potvrdili.

Sdílejte článek
Štítky Instagram vztah Jaromír Soukup Agáta Hanychová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.