Celebrity

3. září 2023 08:40

Gabriela Kolinová

Agáta Hanychová potvrdila rozchod se Soukupem: Bolí to, beru to jako prohru, píše

Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem

Agáta Hanychová se rozhodla jít s pravdou ven a potvrdila to, o čem si všichni dlouho šuškali. Její vztah s Jaromírem Soukupem je minulostí. Pár, který spolu má dceru Rozárku, se rozešel. Hanychová k rozchodu vydala vyjádření na Instagramu a dál se k bolavé situaci odmítá vyjadřovat.

Modelka oznámila své „instarodině“, že její vztah s podnikatelem Jaromírem Soukupem je minulostí a požádala o respektování těžkého období.

„Je něco, co vám jako své instarodině dlužím říct jako první. Náš vztah s Jaromírem je minulostí. Naše cesty se rozdělily a kráčíme si zase každý svou vlastní. Bolí to. Není pro mě lehké o tom mluvit, psát tyto řádky a přiznat si, že jako pár spolu nepůjdeme dál. Rozešli jsem se jako přátelé, rozumní lidé, kteří došli k závěru, že k sobě nepatří. To, na čem nám oběma nejvíc záleží, je a vždycky bude naše dcera Rozárka,“ napsala Hanychová.

Přiznala, že celá záležitost ji velice vzala a prosí o respektování soukromí. „Beru to jako životní prohru, na které neseme vinu oba dva. Moc vás prosím, berte to jako mé jediné vyjádření k rozchodu. Ani pro jednoho z nás to není lehké, prosíme o respektování tohoto pro nás oba nelehkého období. Jaromíre, tobě děkuju za rok a půl krásného vztahu a za naši nádhernou dceru. Vždycky budeš součástí mého života, jen už ne jako partner, ale jako skvělý táta naší Rózi.“

V úvodním videu se můžete podívat na období, kdy Soukup s Hanychovou byli zamilovaní a vztah veřejně potvrdili.

Sdílejte článek
Štítky Instagram vztah Jaromír Soukup Agáta Hanychová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.