Vztahy Agáty Hanychové. Po rozchodu se Soukupem zbyl v jejím životě opět jen jeden muž

Agáta Hanychová dala na frak českým mužům: Proč jsou podle ní Izraelci o tolik lepší?

Tři děti, tři různí otcové. Agáta Hanychová (38) stále hledá lásku na celý život. A bohužel, nevyšlo to ani tentokrát. Modelka oznámila rozchod s podnikatelem Jaromírem Soukupem (54), s nímž má čtyřměsíční dceru Rozárku, a poprosila o respektování tohoto těžkého období. V jejím životě je tak opět jen jeden muž. Tím je dvanáctiletý syn Kryšpín. Kdo byli osudoví muži Agáty Hanychové. A se kterým z nich jí vztah vydržel nejdéle?

Prvním delším a vážnějším vztahem Agáty, o němž veřejnost ví, byl ten s finalistou pěvecké soutěže Sámerem Issou (38). Byť jim partnerství dohromady vydrželo celkem tři roky (2006–2009), bylo poměrně divoké, plné pravidelných rozchodů a opětovného usmiřování, které nakonec narazilo na zřejmě nevyhnutelný konec.

Agáta Sámerovi zlomila srdce, když utekla do náruče hokejistovi Jiřímu Hudlerovi. Jejich vztah trval dva roky. Hokejista dal ale nakonec přednost modelce Simoně Krainové. „Vypadají vedle sebe jako máma a syn,“ rýpla si tehdy pro Blesk.cz Hanychová do dvanáctiletého věkového rozdílu mezi milenci. Ani vztah Krainové s Hudlerem však nevydržel. Topmodelka totiž údajně chtěla potomka, na kterého se tehdy pětadvacetiletý hokejista necítil, a tak se rozešli. Dalším důvodem měly být dvě prostitutky, které údajně s Hudlerem strávily noc.

Mirek Dopita – tři roky vztahu, dítě, zásnuby

V roce 2010 se Agáta seznámila s Mirkem Dopitou (39), jenž dříve hrál americký fotbal. Jejich vztah byl plný vášní, po roce se jim narodil Agátin první potomek, syn Kryšpín (12), a došlo i na zásnuby. O další rok později se ovšem v médiích objevila poměrně závažná obvinění z toho, že Dopita je své snoubence nevěrný, nebo měl podvádění minimálně v plánu.

Mirkovi se zřejmě okolnosti jeho údajných záletů nepodařilo dostatečně uspokojivě vysvětlit, a tak šla dvojice od sebe a z Agáty se poprvé stala matka samoživitelka. Dopita mezitím v roce 2013 odcestoval z České republiky do zahraničí. Ještě v tom samém roce se však okolo ní začal stále častěji objevovat její dlouholetý kamarád Jakub Prachař (40), s nímž se znali od dětství.

Jakub Prachař – sedm let vztahu, dítě a svatba

Agáta nakonec usoudila, že Jakub by mohl být tím pravým, a tak si jej v dubnu 2013 na tehdy tajné svatbě vzala za manžela. V roce 2017 se manželům narodila dcera Mia (5) a zdálo se, že oběma začíná rodinná idylka. Osud to ale chtěl jinak a Agáta s Jakubem se v září 2020 oficiálně rozvedli. „Nejde žít se svým nejlepším kamarádem. Přišli jsme na to až po osmi letech,“ přiznala po rozvodu Agáta v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Bývalá modelka a moderátorka se tak opět ocitla sama, tentokrát již se dvěma dětmi.

I po druhém rozchodu se pokoušela najít lásku, nebylo jí ale přáno. Pár měsíců strávila randěním s makléřem Zdeňkem Turkem a kameramanem a fotografem Markem Niessnerem. A když se jí v listopadu 2020 po třech měsících rozpadl vztah s producentem Tomášem Sobolou, napsala zdrcená Agáta na sociální sítě „Na chlapy už kašlu“ s tím, že jediným mužem, který jí nikdy neublíží, je její syn Kryšpín.

Randění však nevzdala a na jejím seznamu mužů se měli vystřídat truhlář Adam Raiter, podnikatel Jan Loskot, další byznysmen Jiří Heller a nakonec slovenský chirurg Andrej Nikov, s nímž se rozešla až letos. S některými strávila dovolenou, zpravidla však šlo o krátké vztahy, které se rozpadly již po několika měsících. Všechny až na jeden vydržely méně než půl roku.

Jaromír Soukup – rok a půl spolu a další dítě

Loni v červnu Agáta potvrdila nový vztah a nutno dodat, že na sebe opět upoutala pozornost všech médií. Jejím partnerem se totiž stal mediální magnát a ředitel TV Barrandov Jaromír Soukup (54). Léto spolu zamilovaný pár strávil na cestách, především ve španělské Marbelle, kde miliardář vlastní vilu. Po návratu ze Španělska, kam za nimi přijeli i příbuzní, sami dva vyrazili do New Yorku.

Loni v září se Agáta s Jaromírem vrátili zpět do Prahy, aby veřejnost šokovali další nečekanou novinku. O tom, že by Agáta mohla být těhotná, se spekulovalo již od srpna loňského roku, avšak tehdy to ještě tvrdošíjně odmítala.

Až 19. září 2022 potvrdila, že letní romantika po boku jejího nového partnera vyústila až v její třetí těhotenství. Následně Hanychová prohlásila, že je připravená stát se paní Soukupovou a očekává, že ji její nový partner požádá o ruku.

Letos v dubnu ještě zamilovaný pár přivítal na svět dceru Rozárku. Zprávu, že miminko Jaromíra Soukupa přišlo na svět, oznámila influencerka na sociálních sítích. „A je to,“ napsala stručně vyčerpaná maminka.

Letos v létě, kdy pár opět strávil část léta ve španělské Marbelle, se začalo mezi lidmi šeptat, že pár prochází krizí. Hanychová už nesdílela tolik fotek a videí se Soukupem a jeho nepřítomnost omlouvala pracovní vytížeností. Rozchod, o kterém média stále více spekulovala, odmítala. Až na začátku září vyšla s pravdou ven. Modelka oznámila své „instarodině“, že její vztah s podnikatelem Jaromírem Soukupem je minulostí a požádala o respektování tohoto těžkého období.

„Bolí to. Není pro mě lehké o tom mluvit, psát tyto řádky a přiznat si, že jako pár spolu nepůjdeme dál. Rozešli jsem se jako přátelé, rozumní lidé, kteří došli k závěru, že k sobě nepatří. To, na čem nám oběma nejvíc záleží, je a vždycky bude naše dcera Rozárka,“ napsala Hanychová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.