Celebrity

9. července 2023 10:00

Vanesa Havlíková

Zásnuby Sandevy s Prachařem? Sara se ve Varech pochlubila krásným prstenem

Už téměř dva roky je herec Jakub Prachař (39) šťastný po boku kolegyně z herecké branže Sary Sandevy (26). Společně se seznámili na natáčení seriálu a od té doby jim to spolu klape. Před pár dny se objevili na večírku v Karlových Varech, kde Sara vynesla na prsteníčku levé ruky krásný prsten s kamínky. Požádal ji její partner o ruku?

Sandeva a Prachař si navzájem propadli při natáčení seriálu Dvojka na zabití (2021). Svůj vztah zpočátku před veřejností tajili, časem se ale začali bok po boku ukazovat na společenských akcích. „Všechno je v pořádku, mám práci, rodinu, nejbližší lidi kolem sebe a jsem šťastná a zamilovaná,“ tvrdila tehdy herečka.

Není tomu tak dlouho, co novináři přistihli Jakuba a Saru během vyostřené hádky, při které měl Prachař údajně křičet směrem k Saře. Nyní o pár měsíců později se však médii začaly šířit nové spekulace, tentokrát o tom, že měly proběhnout tajné zásnuby nebo rovnou svatba.

Jakub Prachař se Sarou během zahájení filmového festivalu:

Dle týdeníku Sedmička měla svatba údajně proběhnout už před týdnem v sobotu, tedy den po zahájení karlovarského festivalu. Háček je ale v tom, že dvojice dorazila na červený koberec už v pátek na slavnostní zahájení a na festivalu se zdrželi delší dobu.

Čtěte také: Jakub Prachař ukázal břicho, které líbá Sara Sandeva. Těhotný jsem já, prozradil

Na Innogy párty, která se konala během karlovarského festivalu, ovšem Sara vynesla prsten, jež zakrývala před fotoaparáty a během slavnostního zahájení ho na levém prsteníčku ještě neměla. Je tedy možné, že proběhly minimálně tajné zásnuby.

Půvabná Sara Sandeva se narodila v makedonské Skopji a i když od útlého dětství žije v České republice, na své balkánské kořeny nezapomněla. Právě naopak. Hrdě se k nim hlásí a kromě mnoha televizních a filmových rolí v Česku se může pochlubit hereckými úspěchy v rodné zemi. Aktuálně vzniká například nová minisérie Na vlnách Jadranu, která volně navazuje na seriál Pod hladinou, a Sara zde již podruhé ztvární dceru Maroše Kramára. Z natáčení na březích Jadranu je více než nadšená. „Nejradši bych se sem na ty dva měsíce přestěhovala,“ nemohla si výběr lokality vynachválit okouzlující Sara.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.