Jakub Prachař doufal, že neusne při filmu. Libor Bouček nabízí levnou taxi službu

KVIFF: Jakub Prachař představí ve Varech svůj film

Setkávají se při natáčení, kde obvykle ale nemají tak krásný doprovod. Libor Bouček a Jakub Prachař zavítali do Karlových Varů u příležitosti mezinárodního filmového festivalu a po jejich boku nechyběly úchvatné něžnější polovičky, vedle nichž oba pánové jen zářili.

Jakub Prachař a Libor Bouček jsou dlouholetí kolegové, kteří se pravidelně setkávají na natáčení pořadů Máme rádi Česko či Inkognito. Nyní oba dorazili na Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary, kam si přijeli užít jedinečnou atmosféru a strávit čas s dalšími slavnými osobnostmi.

První z jmenovaných dorazil po boku krásné Sary Sandevy, která s pro Prima Ženy s úsměvem řekla, jak vypadaly poslední chvíle před příjezdem. „Přípravy byly klidné a skvělé. Kuba si vybral oblek přesně 5 minut než jsme sem šli a moje šaty se došily včera v devět večer,“ zasmála se.

Sandevě to v černých šatech velice slušelo, netušila nicméně, v jaké hodnotě její páteční model je. „Tohle se nedá vyčíslit, to dá rozum. Dohromady je to nevyčíslitelná hodnota,“ řekl zamilovaně Jakub Prachař, který ovšem byl velmi unavený, protože den před zahájením filmového festivalu skončil natáčení ve tři ráno v Bratislavě. Doufal tedy, že na filmu neusne.

Rozloučení s manželkou a levná taxi služba

Na červeném koberci během zahájení festivalu v hotelu Thermal nemohl chybět jeden z nejpopulárnějších českých moderátorů Libor Bouček. Jeho manželka zářila doslova, a to díky stříbrným šatům. Oba se těší do kina.

„Myslím si, že jsou tu opět velmi sympatické české pokusy a já se těším na české filmy,“ prozradil Bouček, který ovšem na festivalu bude po většinu doby bez své manželky, ale i přesto si ho hodlá užít.

„Já jsem tady do neděle, pak jedu pro malého na Moravu a Libor je tady celou dobu,“ řekla krásná Gabriela, do které by pravděpodobně díky dokonalé postavě v šatech jen málokdo řekl, že už je maminkou.

„Já budu jezdit Praha - Karlovy Vary a v podstatě jsem schopen někomu nabídnout odvoz. Budu lehce pod cenou pražských vozů taxi služeb. Takže, ať se na mě kdokoliv obrátí, jsem připravený,“ smál se Bouček.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 5. 2024

Něco, co si dnes přečtete, by mohlo mít dramatický dopad na váš život, Berani. Zvláštní pozornost věnujte psychologii snů. Možná najdete vysvětlení pro opakující se sny. Přesnost popisu by vás mohla zastavit a přimět vás k tomu, abyste si přečetli více. Jste právem zaujati, Berani. Při studiu této konkrétní oblasti se o sobě jistě dozvíte více.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.