Livia Klausová vnímá festival jako příležitost k sbližování. Vnuci ji doprovázejí rádi

KVIFF: Livia Klausová přijela do Varů opět s vnuky

Herečce Jiřině Bohdalové (92) dělá na společenské akce často doprovod alespoň jeden vnuk, ani Livia Klausová (79) to nemá jinak. Bývalá první dáma s sebou na filmový festival v Karlových Varech přivezla vnuky, s nimiž má v plánu strávit mnoho času také v kině.

Livia Klausová už na červený koberec při zahájení Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech přišla v doprovodu svých vnuků, kteří ji gentlemansky přidržovali. V centru dění hodlá bývalá první dáma strávit nanejvýš 4 dny, a to většinou v kině.

„Pro mě je to příležitost, že jedu z vnuky, máme víc času na popovídání, setkávání, je tu řada příjemných lidí. A hlavně se těším do kina,“ popsala Livia Klausová pro Prima Ženy, proč je z festivalu nadšená.

Čtete také: Ornella Koktová ve Varech bojovala s odhalenou kůží

Vnuci nezahálejí a babičku doprovodí všude, kam bude chtít. Na filmech, které navštíví, se musí ještě dohodnout. „Jedeme poněkolikáté a rádi doprovázíme babičku vždycky. Zhlédneme nějaké filmy a těšíme se,“ prozradil jeden z jejích vnuků. Na celý rozhovor s podívejte v úvodním videu.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.