Livia Klausová vnímá festival jako příležitost k sbližování. Vnuci ji doprovázejí rádi

KVIFF: Livia Klausová přijela do Varů opět s vnuky

Herečce Jiřině Bohdalové (92) dělá na společenské akce často doprovod alespoň jeden vnuk, ani Livia Klausová (79) to nemá jinak. Bývalá první dáma s sebou na filmový festival v Karlových Varech přivezla vnuky, s nimiž má v plánu strávit mnoho času také v kině.

Livia Klausová už na červený koberec při zahájení Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech přišla v doprovodu svých vnuků, kteří ji gentlemansky přidržovali. V centru dění hodlá bývalá první dáma strávit nanejvýš 4 dny, a to většinou v kině.

„Pro mě je to příležitost, že jedu z vnuky, máme víc času na popovídání, setkávání, je tu řada příjemných lidí. A hlavně se těším do kina,“ popsala Livia Klausová pro Prima Ženy, proč je z festivalu nadšená.

Čtete také: Ornella Koktová ve Varech bojovala s odhalenou kůží

Vnuci nezahálejí a babičku doprovodí všude, kam bude chtít. Na filmech, které navštíví, se musí ještě dohodnout. „Jedeme poněkolikáté a rádi doprovázíme babičku vždycky. Zhlédneme nějaké filmy a těšíme se,“ prozradil jeden z jejích vnuků. Na celý rozhovor s podívejte v úvodním videu.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.