Podlepená prsa a vysoký rozparek. Ornella Koktová ve Varech bojovala s odhalenou kůží

Ornella Koktová ve Varech

Velké pozdvižení při zahajovacím ceremoniálu karlovarského filmového festivalu vyvolaly šaty Ornelly Koktové. Tu do Karlových Varů doprovodil manžel Josef Kokta. Pro Prima Ženy Ornella popsala, v čem jsou šaty nebezpečné.

Ornella Koktová do Karlových Varů vyrazila s manželem Josefem. Pro web Prima Ženy Ornella prozradila, že po dlouhé době sehnala hlídání pro děti, takže si karlovarské radovánky chtějí užít na plné pecky.

VELKÝ MÓDNÍ ALARM Z KARLOVÝCH VARŮ NAJDETE ZDE!

Ostře sledovaný manželský pár má na programu nejen návštěvy vybraných filmů, ale hlavně večírky. Na Pepovi Koktovi ale bylo vidět, že festivalový mumraj ho už trošku zmáhá.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Návrhářka Anna Tejklová zhodnotila módu ve Varech

Ornella ale zářila v nádherných šatech, za kterými stojí návrhářka Debbie Brown. Originální kousek vznikl na míru a sympatická podnikatelka, která se s rodinou odstěhovala na vesnici za Prahu, se smíchem vysvětila, že některé partie opravdu musí střežit.

Koktová také nezapomněla zmínit, že jako žena po třech dětech má nejistotu kolem svého hrudníku, takže prsa si před zahájením festivalu podlepila speciální náplastí. Na kameru pak ukázala hluboký dekolt, ze kterého se zatočila hlava nejen kameramanovi, ale i přítomným gentlemanům, kteří měli problémy udržet s manželkou Josefa Kokty oční kontakt. Na celý rozhovor s podívejte v úvodním videu.

Podívejte se také na rozhovor s Jiřinou Bohdalovou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 5. 2024

Možná cítíte touhu po cestování a toužíte po něčem novém a odlišném ve svém životě. Nemůžete si pomoct, ale fádní rutina vás trochu nudí. Pokud toužíte po dobrodružství, proč si nenaplánovat exotický výlet? I když na to teď nemáte peníze, můžete začít s průzkumem. Už jen vědomí, že se tam jednou vydáte, vám pomůže zvednout náladu, Berani.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.