Nejsilnější momenty zahájení Varů: Rolins s dcerou, umírněná Čvančarová a nečekaný host

Dara Rolins dorazila do Varů společně s dcerou Laurou

Slavnostní zahájení Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary přineslo několik úžasných i zcela nečekaných momentů již na červeném koberci před Hotelem Thermal. Některé tradiční hvězdy festivalu se totiž letos neukázaly, zatímco jedna z nejočekávanějších zahraničních hvězd Alicia Vikander dorazila nečekaně v doprovodu svého manžela, hollywoodské hvězdy Michaela Fassbendera. Připomeňte si mimořádné momenty letošního červeného koberce a zahájení KVIFF v Hotelu Thermal.

1. Červený koberec s Bartoškovou, ale bez Bartošky

Návštěvníci letošního ročníku karlovarského festivalu se již od středy těšili na to, že jeho ředitel Jiří Bartoška nakonec porazil své zdravotní komplikace a do Varů dorazí. Pro všechny bylo proto zcela nečekaným a rozhodně prvním zásadním momentem, když se na červeném koberci objevila jeho milovaná manželka Andrea (70) bez manžela. Místo něj jí doprovodil syn Janek (34).

2. Proslov Jiřího Bartošky v Hotelu Thermal

Jiří Bartoška přesto do Hotelu Thermal dorazil, jen zvolil jiný než hlavní vchod, načež se objevil na pódiu po boku moderátora Marka Ebena (65). „Chvíli to vypadalo, že to nestíhám, ale nakonec jsem tady s vámi,“ řekl hostům ředitel festivalu.

3. Nečekaný host Michael Fassbender

Byť měl být hvězdou číslo jedna na červeném koberci bez diskuze Russell Crowe (59), nakonec mu záři reflektorů i pozornost maličko ukradla jeho kolegyně, švédská herečka Alicia Vikander (34), která do Hotelu Thermal přijela před ním. Ta totiž dorazila v doprovodu svého manžela, kterým není nikdo jiný než hollywoodská hvězda Michael Fassbender (46). Seznam velkých zahraničních hostů letošního ročníku KVIFF tak získal do sbírky další velmi prestižní jméno. Alicia následně při přebírání Křišťálového glóbu z rukou Bartošky netajila, že ji přijetí i ocenění vskutku dojalo.

Podívejte se na rozhovor s Jakubem Prachařem, který do Varů vzal Saru Sandevu:

4. „Gladiátor“ Russell Crowe

I příjezd „Gladiátora“ před Hotel Thermal byl nicméně grandiózní a již nyní se zařadil mezi klíčové okamžiky letošního festivalu. Russell Crowe si na červený koberec sice nevzal syny, kteří jej do Varů rovněž doprovodili. Po jeho pravici však opět nechyběla jeho výrazně mladší partnerka Britney Theriot (31). Jeho příjezd také symbolizoval opravdový začátek letošního ročníku festivalu a Crowe opět potvrdil svou pověst milovníka fanoušků. Ihned po příjezdu se s nimi šel přivítat, přičemž rozdal řadu autogramů i fotek. Při přebírání Křišťálového glóbu pak vychválil organizátory festivalu za to, jak perfektně ve Varech vše funguje.

Russell Crowe se ochotně fotil s fanoušky i rozdával rozhovory:

5. Dara Rolins do společnosti vyvedla dceru

Velký zájem vzbudil rovněž příchod slovenské zpěvačky Dary Rolins (50). Ta sice do Karlových Varů dorazila bez partnera Pavla Nedvěda (50), avšak místo něj se rozhodla do společnosti vyvést svou dceru Lauru Homolovou (15). Patnáctiletá Laura roste do krásny, a tak není divu, že se pyšná máma Dara rozhodla svou půvabnou dceru Varům představit.

Jitka Čvančarová s manželem na červeném koberci:

6. Outfit Jitky Čvančarové

Všichni přítomní rovněž čekali na příjezd Jitky Čvančarové (45) a její letošní outfit, který tradičně poutá velkou pozornost. Herečka však letos zvolila velmi střídmé šaty, avšak v trendy výrazné barvě odstínu magenta. Odstín letos pro inauguraci zvolila i první dáma Eva Pavlová. Celý model pro Čvančarovou navrhla Petra Balvínová.

7. Elegantní dámy Bohdalová a Klausová s vnuky

Na červeném koberci letos rovněž kralovaly elegantní dámy po boku svých vnuků. Ty si jako již tradičně za své garde zvolila nejen herecká legenda Jiřina Bohdalová (92), ale také bývalá první dáma Livia Klausová (79). A nutno dodat, že oběma dámám to po boku vnoučků náramně slušelo.

Podívejte se také na rozhovor s Liborem Boučkem:

8. Pošlapané šaty Pavlíny Pořízkové

Velký úspěch se svým outfitem sklidila také americká supermodelka českého původu Pavlína Pořízková (58), která všem ukázala, že dva roky před šedesátými narozeninami stále dokáže zapůsobit tak výrazně, aby všem přihlížejícím poklesla brada. S grácií a nadhledem na červeném koberci zvládla i menší komplikace s manželem, který jí neustále na překrásně šaty šlapal.

9. Jitka Schneiderová téměř skončila na zemi

Téměř na červeném koberci v poloze ležmo skončila herečka Jitka Schneiderová (50). Ta se své tmavě zelené šaty snažila fotografům tak moc ukázat ze všech směrů a úhlů, až při jedné z rychlejších otoček zavrávorala. I ona však celou situaci s přehledem zvládla a nečekané ztrátě rovnováhy se nakonec jen zasmála.

Podívejte se také na rozhovor s Ornellou Koktovou:

10. Oskar Hes na červeném koberci stihnul i selfie

Oskar Hes (24) s partnerkou si červený koberec užíval plnými doušky. Mladý herec nakonec usoudil, že je na něj zaměřeno přece jen málo objektivů, a tak popadnul svůj telefon a udělal si se svým doprovodem přímo před Hotelem Thermal selfie.

Další očekávaná hvězda letošního KVIFF Ewan McGregor zatím ve Varech chybí, dorazila pouze jeho dcera:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.