Oskar Hes o sexu před kamerami: Nažhavený rozhodně nejsem, je to noční můra, říká

Oskar Hes v 7 pádech

Poprvé se objevil v muzikálu už v šesti letech, do kterého ho obsadil jeho zesnulý otec - herec a tanečník Richard Hes (†50). Nyní patří Oskar Hes (24) k nejobsazovanějším mladým hercům. Za svou hereckou kariéru si zahrál již v několika úspěšných filmech a seriálech. Během oblíbené talk show prozradil informace o nově připravovaném filmu, kde si zahraje hlavní roli a nevyhne se v něm sexu před kamerami, i jak probíhá jeho divoké spolubydlení s kolegou z branže.

Oskar Hes a jeho dvojče Oliver se narodili do umělecké rodiny a oba dva rodiče je od samého počátku vedli k herectví. Oliver dal přednost řemeslu, ale Oskar u herectví zůstal a ve svém oboru exceluje.

Milostné scény jsou pro Hese peklo

Už brzy přijde do kin film o bratrech Mašínech, kde Oskar Hes ztvárnil jednu z hlavních rolích, v rámci které se mu nevyhnulo ani natáčení sexuálních scén. „Jsou tam dvě erotické scény, ve kterých ale nešlo o explicitní sex. Šlo tam především o milostnou scénu a to je víc v pohodě,“ zmiňuje na úvod v 7 pádech Honzy Dědka.

„Není tam erotika. Ale když tyhle scény člověk nezažije, tak neví. Všichni říkají, to si musel být nažhavený, ale to tak vůbec není. Je to noční můra. Svlékneš se, jsi nahý, ve štábu je nad tebou pět lidí včetně mikrofonisty. Kameraman jede s kamerou níž a níž, jsi nervózní a máš předstírat, že se ti to strašně líbí a že je to super. To je peklo. A jedeš to dvakrát,“ popsal pocity při natáčení milostných scén Oskar, kterému ve filmu hraje bratra jeho spolubydlící, herec Jan Nedbal, kterého můžete znát například ze seriálu Sestřičky.

Mohlo by vás zajímat: Bratři Mašínové se prostříleli až do Západního Berlína. Jejich příběh budí kontroverzi dodnes

Spolubydlení s kamarádem si nemůže vynachválit

„Už dvě léta žijeme s kamarádem Honzou Nedbalem. V roce 2018 jsme se spolu začali víc bavit, protože nás obsadili do Kouzelné země ve Stavovském divadle. Honza bydlel sám v hezkém dejvickém bytě a já jsem se tenkrát podruhé stěhoval, už mi zase nevyšlo s někým bydlení a Honza říkal, že se od něj zrovna stěhuje jeden kluk,“ vyprávěl.

Kromě herce Oskara Hese se v 7 pádech Honzy Dědka představila také herečka Patricie Pagáčová

„Už dva roky tam spolu existujeme. Je to super, první rok to byla nonstop party. Dva kluci, velký byt, tak co s ním, že jo. Uklízet tam nebudeš. Teď se k nám nastěhovala jeho přítelkyně. K němu teda,“ prozradil Oskar Hes.

Sdílejte článek
Štítky bydlení sex herec natáčení Honza Dědek Jan Nedbal Oskar Hes Richard Hes

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.