Patricie Pagáčová vyzradila, jak dostala prsatou roli. Ňadra jí pak ale museli vycpávat

7 pádů Honzy Dědka (13) - upoutávka

Patricie Pagáčová má pověst milé herečky s upřímným úsměvem, a přestože princeznu si dle svých slov nejspíš nikdy nezahraje, v nové komedii ztvárnila roli vesnické krásky. Ta kromě úsměvu místní muže zaujímá i svými vnadami. Proč herečce s tělem, které by jí kdejaká kolegyně mohla závidět, tvůrci napomáhali vycpávkami?

Patricie Pagáčová by se na roli princezny náramně hodila, přesto žádnou nikdy nedostala a už prý nejspíš ani nikdy nedostane. Zato si mohla zahrát venkovskou dívku, po které touží snad každý muž z vesnice.

Příliš stará na princeznu

„Nikdy jsem nehrála princeznu a myslím si, že už si ji nikdy nezahraju. Jsem stará. Jakmile ti je třicet, tak už to na princeznu není. A na královnu jsem mladá. To je ošemetný věk,“ rozpovídala se Patricie Pagáčová v 7 pádech Honzy Dědka a přiznala, že by si v pohádce zahrála moc ráda. A to cokoliv, klidně čerta, vodníka nebo selku. „Mám ráda české pohádky, myslím si, že točíme krásné pohádky. Vím, že mámě by udělalo radost, kdyby o Vánocích běžela pohádka, ve které bych hrála,“ dodala.

S rolí princezny je to však podobné, jako s kariérou baletky nebo gymnastky –⁠ v určitém věku už je zkrátka pozdě. „Manžel vymyslel, že mi napíše pohádku, která se bude jmenovat Princezna na ocet. Budu stará princezna ve věži, na kterou někdo zapomněl,“ nebojí se Patricie udělat si legraci i sama ze sebe.

Prsatá Panenka

V novém seriálu Agrometal, který můžete sledovat na prima+ a brzy i v televizi na Primě, ztvárnila roli sexbomby a vesnické krásky. „Moje role Panenky měla být hodně prsatá. Pan režisér mě našel v době, kdy jsem kojila. Ale když se to točilo, už jsem nekojila, takže Panenka nakonec prsatá není. Nebo tedy trošku jsme to vycpávali. No, nevadí…“ pokračovala se vtipným vyprávěním Patricie Pagáčová u Honzy Dědka. Celý rozhovor můžete sledovat v úterý od 21:35 na Primě.

„Asi bylo blbé mě přeobsadit kvůli tomu. To by se možná dalo i zažalovat. Pan režisér to taktně nijak nekomentoval, ale nechal mě vycpat. Kostymérky pak přišly, že se vymyslelo, že dostanu řízky – tak se říká těm vycpávkám, takže to je potupné kompletně. Ale jinak to bude moc pěkný seriál,“ popsala svůj zážitek z natáčení.

Přečtěte si také: Marta Jandová o macechách: Jedna je mladší než já, u táty nemá cenu něco schvalovat

Na reklamace je pozdě

Rozhovor se stočil i k soužití herečky s manželem Tiborem Pagáčem. „Já vařím, ale manžel vaří víc, protože vaří líp a víc ho to baví. To říká on, to neříkám já, že ho to víc baví,“ vysvětlila a během talkshow se mimo jiné s nadsázkou pozastavila nad tím, že na reklamace je už pozdě. „Mě má tuze rád. Vzal si mě dobrovolně a věděl, jaká jsem, už když si mě bral,“ vysvětlila směrem k manželovi, se kterým se vzali v červnu 2019 a v květnu 2021 se jim narodila dcerka Bibiana.

Mohlo by vás zajímat: Patricie Pagáčová prozradila, jak oslovují dceru. Rýmuje se to se jménem manžela

„Na výchově jsme se shodovali předtím, než se narodila, a shodujeme se víceméně i teď,“ řekla Patricie o rodičovské komunikaci a také odhalila fakta, o kterých se ale moc nemluví, tedy že každému dítě někdy spadne a nikdo nemá rád přebalování. „To se stává, že dítě padá. A kdo říká, že mu dítě nepadá, tak lže. Taky s manželem hrajeme takovou hru, když třeba zjistíme, že má bobek v gatích, tak kdo první řekne ‚nejdu' a chytne se za nos, nemusí přebalovat. Je to o rychlosti. Musíš rychle, rozumíš,“ vysvětlovala Honzovi Dědkovi v oblíbené talkshow.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.