Celebrity

17. dubna 2023 18:20

Marie Makovská

Marta Jandová o macechách: Jedna je mladší než já, u táty nemá cenu něco schvalovat

7 pádů Honzy Dědka (12) - upoutávka

Dcera slavného otce původně vůbec nechtěla být známá. Teď ale Marta Jandová (49) zpěv miluje a je ráda, že odjela do Německa, kde její kariéra začala. Promluvila o svém otci a jeho expartnerkách a také o tom, jak začala randit s gynekologem.

Energickou Martu Jandovou si málokdo umí představit bez radosti ze zpěvu a hopsání na pódiu. Původně přitom nechtěla být zpěvačkou za žádnou cenu. „Strašně jsem nechtěla být zpěvačka a strašně jsem nechtěla být známá, protože když jsem byla malá, všichni poznávali mého tátu. Chtěla jsem být tlumočnicí, ale na zkouškách mi řekli, že nemám talent na jazyky. Obrečela jsem to,“ popsala v 7 pádech Honzy Dědka. „Táta si myslel, že jsem to udělala schválně, protože jsem byla zamilovaná. Na druhou stranu, kdyby mě vzali, neodjela bych do Německa, nezačala bych zpívat a bůhví, co bych dneska dělala…“ dodala.

Přečtěte si také: Odvážné přiznání Marty Jandové! Čůrali jste také do bazénu a čistili si zuby cizím kartáčkem?

S macechami se vídám

Do oblíbeného pořadu kromě Marty dorazily také její dvě „macechy“, Alice a Martina. „Táta si asi vybírá dobré ženské, s jeho druhou ženou se znám od 17 let. Mám s macechami nadstandardní vztah. Poslední dva měsíce se vídáme intenzivně, děláme společný projekt JandoVíc,“ řekla Marta Jandová a dodala, že Alice je o osm let mladší než ona a Martina o pět let starší.

„U táty nemá vůbec cenu něco schvalovat,“ dodala zpěvačka a macecha Alice vše ještě dovysvětlila: „Ona o mně hlavně vůbec nevěděla.“ Marta Jandová tou dobou žila v Německu, a přestože dle svých slov tátovi řekla, že přijede, on na to zapomněl. „Zvonila jsem – nic. Tak jsem si otevřela branku, terasa zamčená, volala jsem na něj,“ zavzpomínala. „Byly zavřené jen mříže, já jsem seděla v křesle. A najednou tam byla nějaká další cizí ženská. Nevěděla jsem, kde je klíč, protože jsem tam byla poprvé na návštěvě. On mě zamkl a odešel hrát na dvě hodiny tenis,“ popsala Alice. „Poprvé? Tak já jsem tam byla aspoň víckrát, než jsem potkala Martu,“ přihodila do konverzace Martina.

Mohlo by vás zajímat: Petr Janda o bouřlivém mládí. Být doma mě obtěžovalo, manželky mi to nevyčítaly

Marta i Alice byly z prvního setkání právem rozhozené. Druhý den ráno se Marta v kuchyni zeptala: „Ty, Alice, kolik že ti je let?“ Bylo jí 18, Martě 26. „Nevadí. Je fakt, že jsem šla pak za tátou a zeptala se ho, jestli by třeba už nechtěl nějakou starší ženu. Nebo alespoň starší, než jsem já. Ale on mi řekl, že má mladé holky rád, protože ho udržují mladého. On je vlastně vycucává,“ prozradila zpěvačka.

„Hodně,“ dodala Martina a přidala se i Alice: „On se mi přiznal, že nemá rád, když má žena závazky, protože se mu nemůže tolik věnovat. Myslel tím děti. Proto musel jít pořád do mladších a mladších.“ V talkshow, kterou uvidíte v úterý od 21:35 na Primě, ženy nenechaly na zpěvákovi nit suchou. Prozradily, jak obě balil na gingko bilobu ve své zahradě a Marta Jandová jim poradila, aby strom pokácely.

Gynekolog místo potetovaného rockera

I z vlastního osobního života má však Marta Jandová peprné historky. Její manžel Miroslav Verner je gynekolog a spoustu lidí samozřejmě zajímá, jak se seznámili. „Nebylo to při kontrole. Bylo to tak, že jsem byla po rozchodu a zavolala mi Alice, která je porodní asistentkou. Pracovala v Podolí (porodnice v Praze-Podolí, pozn. red.), kde on taky pracoval. Říkala mi, že tam má pěkného mladého doktora, že je zrovna po rozchodu a že jí jednou při vyšetření řekl, že jsem mu sympatická a že by mě pozval na kafe,“ vyprávěla zpěvačka Honzovi Dědkovi. „Ušila boudu. Tvrdila mi, že mě pozval na kávu. Říkala jsem si, že kdyby to rande nevyšlo, alespoň se ho zeptám, proč mě pořád bolí levý vaječník,“ vtipkovala dál Marta Jandová.

„Vždycky jsem chodila s potetovanými rockery, měli dlouhé vlasy a byli drsňáci. A Mireček měl polotričko s límečkem a svetr přes ramena… Po první lahvi jsem mu řekla všechno, co mě trápí. I tajemství, které nikomu neříkám. On mi řekl svoje tajemství,“ prozradila Marta a dodala, že je vděčná Alici, protože by v životě nevěřila, že půjde na rande naslepo a najde tam muže svého života.

Celý rozhovor můžete sledovat v 7 pádech Honzy Dědka v úterý 18. dubna od 21:35 na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.