Jitka Čvančarová překvapila střídmostí. Barvu šatů zvolila po vzoru první dámy

Slavnostní zahájení Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech je každoročně důležitou společenskou událostí. Slavné osobnosti si proto pečlivě vybírají, jakým outfitem oslní širokou veřejnost i módní kritiky. Netrpělivě je vždy očekáván příchod herečky Jitky Čvančarové (45), která je známá výraznými róbami. Letos ovšem vsadila na střídmost a populární barvu.

Nedílnou součástí festivalu v Karlových Varech je červený koberec a především róby, které na něj známé tváře vynesou. Největší pozornost v posledních letech získávala Jitka Čvančarová, ať už pro velmi výrazný dekolt či robustní modré šaty. I proto leckdo netrpělivě vyčkával její příchod, nicméně žádný šok nepřišel.

Dalo by se očekávat, že když se oblíbená herečka loňského ročníku festivalu nezúčastnila, letos bude její oděv obzvlášť výjimečný. Tentokrát žádný prvek na šatech není ničím speciální, rozhodně se ale nejedná o žádnou nudu.

Přirozenost a vzdušnost

Trendem letošního roku jsou nepochybně výrazné barvy. Magenta, kterou zvolila letos na inauguraci prezidenta první dáma Eva Pavlová, podle psychologie symbolizuje vznešenost, důstojnost a hrdost. Tutéž barvu vynesla na červený koberec Jitka Čvančarová, pro níž letošní model vytvořila Petra Balvínová.

„Jitka mne oslovila ohledně šatů již minulý rok, ale nakonec se ročníku nezúčastnila. Tento rok jsme proto spolu šaty řešily s předstihem a já měla již v šuplíku pro ni připravené návrhy modelů šatů. Věděla jsem, že bych ji chtěla vystihnout v její křehké kráse, a tak jsem zvolila hedvábný vzdušný šifon,“ řekla návrhářka webu eXtra.cz.

Robustní róba

Při zahájení festivalu v roce 2021 se Jitka Čvančarová ukázala v robustní modré róbě, na kterou měla veřejnost rozpolcené názory. Zatímco někomu se líbila móda téměř jako z Hollywoodu, jiní tvrdili, že jemnější model by herečce slušel víc. Známou návrhářku Zuzanu Lešák Černou, která má s touto událostí mnoho zkušeností, zaujala v pozitivním slova smyslu.

„Všichni o ní víme a budeme si to pamatovat. A já musím říct že za mě to nebylo špatně. Asi jsem jedna z mála, ale mně to přišlo fajn. Materiál byl super, barva byla krásná, jen tam toho bylo hodně, ale proč ne,“ prozradila pro Showtime.

Návrhářka Zuzana Lešák Černá promluvila o výrazných šatech Jitky Čvančarové:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.