Móda z Karlových Varů: Přehled těch nejvíce šokujících outfitů z minulých let

Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech patří mezi nejočekávanější události roku. Prestižní akci si nenechá ujít řada filmových fanoušků v čele se slavnými osobnostmi. Jenomže ne všichni se dokážou vhodně obléknout. Pojďte si společně připomenout ty nejvíce šokující outfity z minulých ročníků.

Společenské události vyžadují vhodný oděv. Ačkoliv na takové příležitosti využívá většina slavných osobností módní stylisty, někdo se rozhodne obléci sám. Ať už tak či onak, ne vždy to dopadne úplně šťastně a výsledný look nevypadá zrovna nejlépe. Kdo to v minulých letech nevychytal?

Mohlo by vás zajímat: Módní alarm Anny Tejklové: Kdo si zavařil ve Varech a kdo byl vroucí hvězda?

Jitka Čvančarová

V roce 2021 způsobila největší poprask ve Varech modrá róba Jitky Čvančarové. Hereččině postavě šaty absolutně nelichotily. Působila v nich mohutně a až příliš objemně. Někteří lidé na sociálních sítích ji dokonce přirovnávali k Droběně z Popelky.

Čtěte také: Módní alarm z Cannes 2023: Eva Herzigová v latexu, Harrison Ford jako elegán

Gabriella Jiráčková

Česká Barbie Gabriella Jiráčková se převedla ve velice extravagantních zlatých šatech s rozparkem. Boty na vysokém podpatku vypadají spíše jako z nočního klubu, ale proti gustu... Výrazný byl v tomto případě i hluboký výstřih, který musela Jiráčková pořádně hlídat.

Emma Smetana

Na zlatou vsadila i zpěvačka Emma Smetana, která měla outfit vybraný stylistou Petrem Vaňkem. Někomu se velice líbil, jiní tvrdili, že je až příliš třpytivý a hodí se spíše někam na diskotéku. Ať už patříte do první, nebo druhé skupiny, nelze popřít, že tento outfit rozhodně upoutal pozornost.

Podívejte se na vystoupení Radky Třeštíková při rozhovoru s Honzou Dědkem:

Radka Třeštíková

Velmi diskutovaným modelem byl také ten od spisovatelky Radky Třeštíkové. Ta má sice výstavní postavu, na takovou událost se ale příliš odhalování nehodí. V tomto případě je navíc model více než vedle. Vrchní část vypadá jako plavková podprsenka a spodní zase jako látkový ubrus po babičce. Zvláštní kožený náhrdelník navíc evokuje spíše sado maso hrátky než slavnostní šperk.

Kristýna Schicková

Modelka a sestra známého fotbalisty vynesla velice odvážný model. Zřejmě se v té době inspirovala zpěvačkou Rihannou, která velice propagovala těhotenskou módu s odhaleným bříškem. I když jsou samy o sobě šaty i jejich nositelka velice krásné, na takovou příležitost jsou až příliš. Model odhalující tolik kůže by měl v tomto případě zůstat uložený doma ve skříni. Na filmový festival se taková róba nehodí.

Eliška Dospivová

Minulý rok se řada dam odvázala. Ačkoliv jsou sexy průstřihy v kurzu, měli byste mít na paměti, že je důležité rozlišovat, kam se takové modely hodí a kam nikoliv. Eliška Dospivová si na sebe oblékla sexy černé šaty, které ukazovaly její vysportované břicho a část poprsí. Do klubu možná, na společenskou akci rozhodně ne.

Podívejte se na další vyzývavé outfity z červeného koberce.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.