Celebrity

24. května 2023 14:36

Anna Tejklová

Módní alarm z Cannes 2023: Eva Herzigová v latexu, Harrison Ford jako elegán

Zahájení festivalu v Cannes

Filmový festival v Cannes 2023 byl i letos výjimečnou módní přehlídkou hvězd. Pojďme se podívat na modely, které byly zajímavé a krásné, ale také na modely, které tolik povedené nebyly. Módní alarm pro vás připravila módní návrhářka a výtvarnice Anna Tejklová.

Česká topmodelka Eva Herzigová v latexu

Jedna z nejslavnějších českých topmodelek Eva Herzigová jde s trendy a v Cannes se předvedla v působivých latexových šatech. Názorně je zde vidět, jak je důležitý správně zvolený střih. Kdyby zde například měla hluboký výstřih, nepůsobil by celek tak přitažlivě a tajemně.

Takto „sportovně“ řešený vršek šatů s roláčkem je naopak k velmi sexy materiálu ideální volbou a Eva Herzigová si ho se svou útlou postavou a dlouhým štíhlým krkem může dovolit. Sametové rukavičky přecházející do jakési peleríny s aplikacemi jsou dokonalé.

Bojovný styl Iriny Shayk

Modelka Irina Shayk také zvolila trochu SM styl, ale na rozdíl od Evy Herzigové působí už trochu tvrdě, což byl asi záměr. Stažené pásy přes prsa ji zbytečně zplošťují a celek působí hodně bojovně. Ale proč ne.

Originální Polli Cannabis

Poutavý model z černého lamé, doplněný latexovými rukavičkami a obřím kloboukem s třásněmi, vynesla herečka a kostýmní designérka Polli Cannabis. Přijde mi originální nápad přepracovat klasický vzhled dobových šatů do současného moderního materiálu a stylu. Velmi povedené a zábavné.

Zpěvačka Yseult v šatech z masožravých růží

Francouzská zpěvačka Yseult předvedla obrovské šaty od Alexandera McQueena, ve kterých rozhodně zaujala přítomné fotografy, což byl asi hlavní smysl modelu. Celek působí hodně agresivně a veliké aplikace růží až masožravě. I její boty vypadají, že někoho pokoušou.

Harrison Ford a Calista Flockhart byli elegantní

Jednou z největších hvězd festivalu byl Harrison Ford, na fotce v doprovodu manželky, herečky Calisty Flockhart. Oba vypadají skvěle a maximální nadšenou pozornost všech měli i bez jakékoliv módní extravagance.

Herečka Kat Graham v nepříliš povedeném kompletu

Herečka Kat Graham si zvoleným kompletem extrémně zkrátila nohy a celou postavu. Drobnou ženu mohutné sako s obří aplikací přebilo a dorazila to vlečka, kterou si mohou dovolit v tomto provedení jen opravdu dlouhonohé ženy. Nelíbí se mi ani lodičky se zavřenou špičkou.

Model Rahi Chadda jako lustr

Model Rahi Chadda zřejmě potřeboval pro dostatek pozornosti vypadat jako lustr křížený s kankánovou tanečnicí.

Phoebe Waller-Bridge v šatech extravagantní značky

Herečka Phoebe Waller-Bridge vynesla model od aktuálně velmi populární a extravagantní značky Schiaparelli. Přestože je to vlastně jednoduché, šaty ve střihu mořská panna, klasické rukavičky, žádné šperky a vše černé, asi se shodneme, že celkový vzhled zaujme a herečce to moc sluší.

Supermodelka Adriana Lima ve vosích šatech

Nepřehlédnutelný model na premiéru Indiana Jonese Indiana Jones and the Dial of Destiny vynesla supermodelka Adriana Lima. Šaty v ostrém žluto-černém provedení mají skvělý střih a barevnou kombinaci, která je pro mozek obvykle impulzem pro zbystření pozornosti i ostražitosti. Modelce to moc sluší, krásné jsou i šperky, které k šatům zvolila.

Kdo je Anna Tejklová:

Podívejte se na rozhovor s Annou Tejklovou o módě:

Sdílejte článek
Štítky styl Irina Shayk herec Cannes supermodelka Harrison Ford oděv Eva Herzigová Calista Flockhart Filmový festival v Cannes poplašné zařízení Anna Tejklová Módní alarm Adriana Lima

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.