Celebrity

5. července 2022 15:07

Barbie Gabriela Jiráčková ve Varech provokovala: Prozradila, zda byla bez prádla

Česká Barbie Gabriela Jiráčková (22) se v Karlových Varech objevila po boku svého přítele Maxe. Ten dohlížel, zda dokáže uhlídat své hodně odvážné šaty. Zejména pány zajímalo, zda si kráska pod provokativní šaty vzala kalhotky.

Zpěvačka a modelka Gabriela Jiráčková dorazila do Karlových Varů v neděli večer. Doprovod jí dělá dlouholetý přítel Max.

„Přijeli jsme v neděli večer a ve čtvrtek odjíždíme. Nemůžeme zůstat déle, mám natáčení na Slovensku, čeká nás dost povinností. Ale pro mě ty tři či čtyři dny tady fakt stačí. Když toho chce člověk hodně stihnout, je to opravdu vyčerpávající. Zatím jsme spali snad jen dvě hodiny. Jednou jsem tu byla na celý týden a to bylo opravdu maso,“ řekla Gabriela Jiráčková webu Prima Ženy.

Zastihli jsme ji na přehlídce Debbie Brown, kde si Česká Barbie dost rázně řekla o pozornost. Bylo jasné, že na akci vyrazila bez podprsenky. Někteří muži se otáčeli, aby zjistili, zda Gabriela na přehlídku nepřišla náhodou i bez kalhotek.

„Kalhotky byly, ale vypadalo to, že nejsou, takže vše splněno. Šaty jsem měla přímo od Debbie Brown a chtěla jsem být celá zlatá. Přehlídka měla motto The best of me, tak jsem chtěla ukázat, že nemám zlato jen v hrdle,“ dodala se smíchem pro Prima Ženy mladá dáma, která na akci zastínila i některé profesionální modelky.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.