Celebrity

30. června 2023 22:13

Anna Tejklová

Rychlý Módní alarm z Karlových Varů: Verešová, Bohdalová a Bartošková oslnily

Máme tu první Módní alarm přímo z Karlových Varů, kde se sešli při velkém filmovém svátku všichni ti, kteří něco znamenají ve světě filmu. Módní alarm pro redakci Prima Ženy připravila návrhářka Anna Tejklová. Podrobný Módní alarm redakce chystá už na sobotu, toto je rychlá ukázka!

Andrea Verešová v luxusní róbě à la Jenifer Lopez

Andrea Verešová je jednou z nejlépe oblékaných žen a opět to potvrdila. Jestli vám její krásné šaty připomněly střihem ikonické šaty Jenifer Lopez, vybavila se vám asi i značka Versace, z jejíž dílny je pravděpodobně i tento model, který Andrea Verešová s grácií vynesla.

Paní Bartošková v mladistvé krajce

Paní Bartoškové se podařil mladistvý a přitom elegantní a důstojný model. Myslím, že její mladý vzhled vytváří hodně i dívčí mikádo a střih šatů, které sice něco kůže odhalují ale nejdou do přílišné nahoty. Zde stojí určitě za zmínku i zajímavá látka šatů s krajkou a plastickými květy. Boty vyřešila paní Bartošková prakticky, evidentně netrpí ve vysokých jehlách, ale boty mají otevřenou špičku a stylově se hodí.

Podívejte se také na rozhovor s okouzlující Andreou Verešovou:

Jiřina Bohdalová v černobílém stylu

Paní Jiřina Bohdalová i letos zvolila dlouhý elegantní kabátek, který lichotí její postavě, opticky zužuje a má japonsky působící vzor. Líbí se mi nápadný až extravagantní šperk, díky kterému celek nepůsobí usedle. Kdyby měla například perlový náhrdelník, působilo by to mnohem méně moderně a svěže. Letos se povedl i výběr kabelky, která je malá a bez popruhu. Moc pěkné.

Podívejte se slavnostní zahájení filmového festivalu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 5. 2024

Berani, budete se muset spolehnout na své analytické schopnosti a pevnou sebekontrolu, abyste se dostali z rozbouřeného moře, ve kterém se dnes nacházíte. A stresu se nevyhnete. Nejhorší nástrahou, která vás čeká v kariéře nebo při studiu, by bylo pochybovat o svých schopnostech. Máte příležitost, abyste si vyzkoušeli svou sebedůvěru. Jen se ujistěte, že obstojíte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.