Russell Crowe obdivuje krásy Varů. S fanoušky se fotí a vtipkuje. Město ho uchvátilo

Hollywoodská star Russell Crowe (59) je od včerejška v České republice a poslední den před zahájením Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary využil k tomu, aby si i s rodinou město prošel. Jak dříve přiznal, je ve Varech úplně poprvé, nicméně zdejší architektura a kolonáda mu očividně učarovaly, jelikož na ně na svých sociálních sítích pěje chválu.

Crowe patří bez diskuse k nejúspěšnějším a nejlepším hercům 21. století. Gladiátor (2000), Master & Commander (2003), Americký gangster (2007), Bídníci (2012) či Muž z oceli (2013) z něj udělaly celosvětovou hvězdu áčkového formátu. I proto je jeho účast na letošním ročníku KVIFF pravděpodobně tím úplně největším tahákem. A už nyní můžeme říct, že navzdory svému hvězdnému statusu si herec český národ získal na svou stranu ještě předtím, než festival vůbec začal.

Svým soukromým letadlem totiž i s rodinou do České republiky dorazil již ve středu a rozhodl se nasát zdejší atmosféru plnými doušky. Namísto schovávání se v luxusním apartmá grandhotelu Pupp vyrazil hned do ulic Karlových Varů. Doprovázela jej jeho výrazně mladší partnerka Britney Theriot (31) a synové Tennyson (16) a Charles (19), rovněž se svými přítelkyněmi.

Ještě než celá skupinka vyrazila na večeři do lokálního podniku, prošli se všichni společně po karlovarské kolonádě, kam si Crowe s sebou vzal stejně dobrou náladu a úsměv, s kterým už přiletěl. Australský herec je znám svým velmi vřelým přístupem k fanouškům a ani ty české nezklamal – na požádání se se všemi fotil, rozdával autogramy a bez problémů s nimi prohodil pár přátelských slov.

Mezitím již stihl světu oznámit nejen to, že je právě v Česku, ale i své nadšení z Karlových Varů. Na svůj Twitter nahrál pár snímku z města, k nímž dopsal: „Ó bože… Karlovy Vary jsou nádherné.“ Příspěvek již nasbíral přes 8 tisíc lajků a komentářovou sekci samozřejmě zaplavili nadšení čeští fandové, kteří herce ještě jednou přivítali v Česku a popřáli mu, ať si pobyt u nás naplno užije. Už zítra Crowe během slavnostního zahájení 57.ročníku KVIFF převezme z rukou Jiřího Bartošky (76) Křišťálový glóbus a následně vystoupí se svou kapelou Indoor Garden.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.