Russell Crowe obdivuje krásy Varů. S fanoušky se fotí a vtipkuje. Město ho uchvátilo

Hollywoodská star Russell Crowe (59) je od včerejška v České republice a poslední den před zahájením Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary využil k tomu, aby si i s rodinou město prošel. Jak dříve přiznal, je ve Varech úplně poprvé, nicméně zdejší architektura a kolonáda mu očividně učarovaly, jelikož na ně na svých sociálních sítích pěje chválu.

Crowe patří bez diskuse k nejúspěšnějším a nejlepším hercům 21. století. Gladiátor (2000), Master & Commander (2003), Americký gangster (2007), Bídníci (2012) či Muž z oceli (2013) z něj udělaly celosvětovou hvězdu áčkového formátu. I proto je jeho účast na letošním ročníku KVIFF pravděpodobně tím úplně největším tahákem. A už nyní můžeme říct, že navzdory svému hvězdnému statusu si herec český národ získal na svou stranu ještě předtím, než festival vůbec začal.

Svým soukromým letadlem totiž i s rodinou do České republiky dorazil již ve středu a rozhodl se nasát zdejší atmosféru plnými doušky. Namísto schovávání se v luxusním apartmá grandhotelu Pupp vyrazil hned do ulic Karlových Varů. Doprovázela jej jeho výrazně mladší partnerka Britney Theriot (31) a synové Tennyson (16) a Charles (19), rovněž se svými přítelkyněmi.

Ještě než celá skupinka vyrazila na večeři do lokálního podniku, prošli se všichni společně po karlovarské kolonádě, kam si Crowe s sebou vzal stejně dobrou náladu a úsměv, s kterým už přiletěl. Australský herec je znám svým velmi vřelým přístupem k fanouškům a ani ty české nezklamal – na požádání se se všemi fotil, rozdával autogramy a bez problémů s nimi prohodil pár přátelských slov.

Mezitím již stihl světu oznámit nejen to, že je právě v Česku, ale i své nadšení z Karlových Varů. Na svůj Twitter nahrál pár snímku z města, k nímž dopsal: „Ó bože… Karlovy Vary jsou nádherné.“ Příspěvek již nasbíral přes 8 tisíc lajků a komentářovou sekci samozřejmě zaplavili nadšení čeští fandové, kteří herce ještě jednou přivítali v Česku a popřáli mu, ať si pobyt u nás naplno užije. Už zítra Crowe během slavnostního zahájení 57.ročníku KVIFF převezme z rukou Jiřího Bartošky (76) Křišťálový glóbus a následně vystoupí se svou kapelou Indoor Garden.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.