Hvězda festivalu dorazila do Karlových Varů. Russell Crowe se dočkal slavnostního přivítání

Přílet Russella Crowea do Česka

Jednou z největších hvězd letošního ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary je nepochybně Russell Crowe (59). Oblíbený herec, jehož si mnozí pamatují jako Gladiátora ze stejnojmenného filmu, už dorazil do centra dění a kromě převzetí Křišťálového glóbu se těší i na koncert své kapely. Crowe poskytl rozhovor pro CNN Prima News.

Ještě než se Russell Crowe do Karlových Varů vypravil, na sociální síti lákal k jejich návštěvě všechny, kteří se ho ptali, kdy se svou kapelou vystoupí v Evropě. „Koncert je zdarma, jde o poslední show našeho turné. Zvedněte zadek, nasedněte na autobus, vlak, letadlo nebo do auta a využijte příležitosti, která před vámi stojí,“ napsal na Instagram.

„Budu trochu odpočívat po náročné cestě a moc se těším na festival,“ řekl Crowe exkluzivně v rozhovoru pro CNN Prima NEWS. Krátce promluvil i o svých plánech. Ty prý ale nemá ještě detailně promyšlené. „Uvidíme. Všechno pro mě bude úplně nové. Jsem tu poprvé,“ prozradil herec, který zazářil ve filmech Gladiátor, Bídníci či Muž z oceli.

Že populární herec přijede do Karlových Varů, organizátoři filmového festivalu prozradili začátkem května. Russell Crowe se svou skupinou Indoor Garden Party zahraje na zahajovacím koncertě, a využije tak příležitosti se karlovarskému publiku představit také jako hudebník.

Vítání

Russell Crowe se dočkal slavnostního přivítání. Čeká ho také tradiční vítání, které podle posledních informací proběhne pod taktovkou Jiřího Bartošky. Původně to totiž vypadalo, že se po prodělané viróze festivalu možná vůbec nezúčastní.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.