První velká pařba ve Varech: Bartoška se skvěle bavil s Bohdalovou a Klausovou

KVIFF: Jiřina Bohdalová se těší na setkání s Russellem Crowem

Bylo velkou otázkou, v jaké kondici a náladě do Karlových Varů dorazí prezident filmového festivalu Jiří Bartoška (76). Herec ale všem přítomným dokázal, že má velkou sílu i vůli a zahajovací večer si užil parádně. Redakce Prima Ženy byla u toho, když se náramně bavil s Jiřinou Bohdalovou (92) a Livií Klausovou (79).

Ještě nikdy se nestalo, aby Jiří Bartoška chyběl na červeném koberci... Až letos! Do hotelu Thermal prezident festivalu nevstoupil hlavním vchodem, promenádu po červeném koberci si za něj vychutnala manželka Andrea (70), kterou doprovodil syn Janek (37).

Během zahajovacího filmu a následném večírku ale už byl Bartoška plně ve formě a ve svém živlu. Redakce Prima Ženy ho zastihla v družném rozhovoru s Jiřinou Bohdalovou (92) a Livií Klausovou (79). U stolu s nimi seděli také Jakub Prachař (39), Václav Neužil (43) a jeho manželka Lenka.

Podívejte se také na rozhovor s Livií Klausovou:

Na Bartoškovi vůbec nebylo poznat, že ještě ve středu byl v motolské nemocnici. „Ještě před pátečním zahajovacím ceremoniálem měl naplánovanou další kapačku. Motolská nemocnice se na ní domlouvala s karlovarskými kolegy,“ popsal zdroj deníku Blesk.

Podívejte se také na rozhovor s Darou Rolins:

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: Návrhářka zhodnotila šaty, které si vzaly hvězdy na červený koberec

V pátek večer byl ale nejoblíbenější český prezident znovu v dobré formě! Podívejte se na snímky ze slavnostního zahájení filmového svátku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.