Módní alarm z Varů: Ovládají módu lépe herečky, či modelky? Jak zářily Čvančarová, Plodková a Peštová

Na slavnostním zahájení vystoupil Jiří Bartoška

Karlovy Vary mají za sebou divokou a náročnou noc. Byla to ale noc vydařená a zahájení filmového festivalu se povedla i přes to, že v pátek večer v Karlových Varech intenzivně pršelo. Jak obstáli slavní na červeném koberci? Módní alarm z velkolepé akce připravila návrhářka Anna Tejklová.

Z prvních fotek z Karlových Varů lze usoudit, že zatím nikdo z našich známých osobností neměl potřebu lacině módně exhibovat, což jim slouží ke cti. Daly by se ale ještě lépe vychytat některé střihy a barevné kombinace, pojďme se na to podívat.

Podívejte se také na rozhovor s Janou Doleželovou:

Jitka Čvančarová byla letos decentní

Chápu, že Jitka Čvančarová asi nechtěla, aby se psalo jenom o jejím velkém výstřihu, a zvolila možná právě proto druhý extrém. Přestože barva i látka šatů jsou opravdu nádherné, střih zbytečně zmohutňuje.

Ramena mají dokonce vycpávky, řasený stojáček s vázačkou krk extrémně zkracují. Takto řešený vršek šatů by slušel drobné ženě s dlouhým krkem. V případě mohutnější stavby těla je naopak vhodné krk opticky prodloužit a ramenům hmotu ubrat. Pěkně sladěné jsou ale doplňky v jednom stříbrném tónu.

Podívejte se na rozhovor s Danielou Peštovou:

Daniela Peštová v hollywoodském stylu

Topmodelka Daniela Peštová zde působí jako hollywoodská hvězda. Pudrově růžové plisované šaty krásného střihu dokonale ladí jejímu barevnému typu. Se svou postavou si je může dovolit, komukoliv menšímu či méně štíhlému by ale dobrou službu neudělaly. Jen oranžové psaníčko bych vyměnila za stříbrné, perleťové či bílé. Jinak ale dokonalé.

Jana Plodková v trochu plavkovém topu

Chápu, co měl být asi záměr. Ale příliš se mi tento celek nelíbí, především kvůli plavkově působícímu topu. Látka vyznívá luxusně a japonsky a perfektně by mi k ní seděl vršek, klidně i s tím holým břichem, který ale jde do klasického střihu až ke krku a má jen odhalená ramena. Make up i vlasy jsou hezky udělané, páskové otevřené sandálky na podpatku v pořádku.

Podívejte se také, jak zářila Pavlína Němcová na akci Mattoni:

Topmodelka Pavlína Pořízková byla ve fialové róbě hvězdou

Je vidět, že naše topmodelky módě rozumí, na jejich stylu je to znát na první pohled. Pavlína Pořízková zvolila sametovou korzetovou róbu v odstínu zářivě světle fialové. K této studené barvě velmi správně sladila doplňky v rovněž chladných barvách, bílé psaníčko, stříbrné šperky a boty. Jemný make-up a plážové vlny podpořily mladistvý vzhled.

Alena Mihulová v jednoduchých šatech

Alena Mihulová zvolila šaty s geometrickým vzorem, které působí poměrně běžným městským dojmem. Žádná třpytivá sláva, ale také žádné utěrkové neštěstí, tak nakonec proč ne. Dcera paní Mihulové se oblékla jako pán, nicméně sako má padnoucí, tak pokud jí takový styl dělá radost, proč ne.

Podívejte se rozhovor s Pavlínou Pořízkovou:

Dara Rollins s dcerou

Dařina dcera má skvělé a moderní šaty střihem i barvou, tam není co zlepšovat. U Dary stylově neladí kombinace luxusních a velmi klasických šperků s odvázaným a trochu hiphopovým stylem svetříku s odhaleným břichem. K takovým šperkům se hodí více klasická róba, ke stylu oblečku co má Dara, by mi seděl spíše nějaký třpytivý obojek či dlouhé náušnice.

Opravdu krásná je ale meruňková maxisukně, která zdůrazňuje její štíhlý pas a ploché břicho. Účes a make-up je také pěkný.

Podívejte se na rozhovor s Ornellou Koktovou:

Jitka Schneiderová v zelené róbě

Pokud by se vršek těchto šatů vpředu překřížil tak, aby pásy obepínaly krk, opticky by to Jitce zvětšilo hrudník a zúžilo pas. Takto řešený výstřih postavě opticky nepomáhá. Jinak mají šaty perfektní barvu k barevnému typu nositelky, skvěle jsou zvoleny páskové sandály. Celkově jde samozřejmě o důstojný model.

Krásné šaty Patricie Clarkson, které ji ale barevně pohltily

Zde máme ukázkový příklad, jak je možné, že i když se sejdou krásná žena a krásné šaty, nemusí to dohromady vůbec fungovat. Je to z důvodu úplně špatně zvolených barev. Představte si, jak by herečka zářila například v královsky modré. Tyto tělové a zlatavé odstíny ji ale naprosto pohltily a “zprůhlednily”. Působí v nich bledě a nevýrazně. Šaty tohoto barevného ladění by naopak extrémně slušely například opálené brunetě či černovlásce.

Podívejte se na příjezd Jiřina Bohdalové do Karlových Varů:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.