Jiří Bartoška dorazil do Karlových Varů. Prezident festivalu vypadá čile i po nemoci

Jiří Bartoška dorazil na festival do Karlových Varů

Ještě před pár dny se pořadatelé a fanoušci Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary obávali, že Jiří Bartoška (76) kvůli svému zdravotnímu stavu nedorazí. Prezident a tvář festivalu však den před jeho zahájením velké akce přece jen přijel.

Představit si Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary (KVIFF) bez účasti herce a prezidenta festivalu Jiřího Bartošky (76) je téměř nemožné. Jiří Bartoška obavy o své zdraví u veřejnosti vzbudil zhruba před čtrnácti dny. Po prodělané viróze se jeho zdravotní stav nelepšil a musel být sanitkou převezen do Fakultní nemocnice v Motole.

Včera ovšem přišla od ředitele KVIFF dobrá zpráva a ve čtvrtek se potvrdila příjezdem Jiřího Bartošky na místo konání festivalu. „Pan Bartoška přijede do Karlových Varů ve středu nebo ve čtvrtek. Z nemocnice odchází pln sil, je v pořádku. Na festival se těší,“ popsal výkonný ředitel KVIFF Kryštof Mucha na oficiální tiskové konferenci.

Přečtěte si také: Russell Crowe obdivuje krásy Varů. S fanoušky se fotí a vtipkuje. Město ho uchvátilo

Jak informoval Blesk.cz, prezident festivalu přijel kolem 16. hodiny a vypadal čile. Fanoušky však údajně odmítl s tím, že se nyní nebude s nikým fotit ani rozdávat podpisy.

Je jisté, že nemoc Jiřího Bartošku zbrzdila v plánování a přípravách, ale zdraví je nejdůležitější. Dá se očekávat, že některé detaily budou laděny až za chodu na místě, toho si ovšem běžný návštěvník nemusí vůbec povšimnout a díky tomu, že slavná ikona do Varů dorazila, můžeme se těšit na filmový festival tak, jak ho známe z minulých let.

Jak to vypadá v Karlových Varech před zahájením festivalu?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 5. 2024

Berani, to, zda byste měli vynaložit určitý výdaj, by mohlo způsobit určité napětí mezi vámi a partnerem. Možná si myslíte, že to nyní není možné, zatímco váš přítel je rozhodnutý do toho jít. Dnes není vhodný den na to, abyste se v této záležitosti snažili dosáhnout dohody. Ani jeden z vás pravděpodobně neustoupí. Počkejte pár dní, až budete oba méně napjatí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.