Největší skandály karlovarského festivalu: Ruppert jako atrakce i zákaz vstupu Hanychové

Na Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech každoročně zavítá několik tisíc účastníků. Velkou část z nich tvoří veřejně známé osobnosti, které se na akci jezdí zejména blýsknout na červeném koberci. Ne vždy se však blýsknou v dobrém slova smyslu. Kdo ze známých tváří se v předešlých letech postaral o největší pozdvižení, o kterém se pak ještě dlouho mluvilo?

2022: Polibek Jordana Haje a DJ Jakuba Stracha

Partner herečky a zpěvačky Emmy Smetany (35), muzikant Jordan Haj (34), spolu s DJ Jakubem Strachem, známým jako NobodyListen, se během minulého ročníku filmového festivalu pořádně odvázali při focení pro Esquire Studio v Karlových Varech. Zrekonstruovali ikonickou scénu z filmu Drive a nechyběla ani scéna, během které se oba umělci vášnivě políbili. Video krátce po zveřejnění ovládlo sociální sítě a vyvolalo pořádný povyk.

Přečtěte si také: Nejhezčí slavné páry na festivalu ve Varech. Komu to slušelo a kdo šlápl vedle?

2021: Bujarý dekolt Jitky Čvančarové

Opulentní róba herečky Jitky Čvančarové (45) před dvěmi lety pořádně zastínila filmový festival. Šaty pocházely z dílny slovenského návrháře Borise Hanečka, jenž obléká například i slovenskou prezidentku Zuzanu Čaputovou. Na modrou róbu se spotřebovalo 25 metrů hedvábné látky a jejich výroba trvala údajně více než 32 hodin. Herečka byla v šatech nepřehlédnutelná a na její účet se rázem začaly objevovat nejrůznější koláže, vtipy a drsná kritika.

„Byla bych raději, kdyby se mluvilo víc o zahraničních hostech a oceněných než takhle dlouho o mých šatech. Já se v nich cítila dobře,“ sdělila tehdy deníku Blesk Čvančarová.

Mohlo by vás zajímat: Móda z Karlových Varů: Přehled těch nejvíce šokujících outfitů z minulých let

2018: Fotbalista Daniel Kolář přišel o milion korun

V roce 2018 se o skandál postaral fotbalista FV Viktoria Plzeň Daniel Kolář. Během karlovarského festivalu vypil více alkoholu než jeho tělo dokázalo zvládnout, vtrhl na molo mezi modelky, které zrovna měly módní přehlídku, poté v baru další modelky obtěžoval a nakonec močil na ulici. Svůj trest si fotbalista následně tvrdě odpykal. Za porušení životosprávy byl potrestán několikaměsíčním zadržením platu, což byl v Kolářově případě milion korun.

2016: Michal Hrdlička jako utržený ze řetězu

Během ročníku 2016 se řešilo také opilecké řádění tehdejšího přítele tenistky Karolíny Plíškové, Michala Hrdličky (34). V Karlových Varech to přehnal s alkoholem a během jednoho večera se stihl osahávat a líbat s pěti různými ženami. Ani cesta z party neproběhla bez skandálu, Hrdlička se sotva držel na nohou, padal na kapoty aut a močil na ulici. Jeho životní láska tento úlet přijala s nadhledem a odpustila mu. Dva roky nato si ho vzala za muže.

2010: Agresivní Hanychová dostala zákaz vstupu na festival

O pořádný povyk se na filmovém festivalu postarala modelka Agáta Hanychová (38). Cestou z večírku se Agáta se svým tehdejším partnerem Mirkem Dopitou opilí váleli na zemi. Ve chvíli, kdy se na místě objevil turista s fotoaparátem na krku, který chtěl Agátě pomoct vstát, zakročil Dopita v domnění, že jde o paparazziho, vystartoval a napadl ho pěstmi.

Turista skončil s lehkým zraněním v nemocnici a Dopita za mřížemi. Na filmový festival následně dostala od ředitele Jiřího Bartošky (76) zákaz vstupu nejen Agáta, ale i její matka Veronika Žilková.

Čtěte také: Agáta Hanychová se pochlubila postavou v plavkách. Dva měsíce po porodu vypadá skvěle

Rok 2010: Opilého Rupperta si lidé fotili jako atrakci

Zpěvák kapely Monkey Business byl v roce 2010 tak znavený alkoholem, že nebyl schopný dojít ani k hotelu, kde byl ubytovaný, a tak si ustlal na lavičce. To samozřejmě neuniklo pozornosti návštěvníků festivalu, kteří si ho fotili jako atrakci. Když vystřízlivěl, těžkou hlavu si z toho nedělal. „Tak to prostě na festivalech chodí,“ okomentoval své počínání pro deník Blesk s humorem sobě vlastním Ruppert.

2010: Koupání v pozdních hodinách a utopený telefon v řece

Aňa Geislerová se možná nezdá, ale na svém kontě má skandálů z Varů hned několik. Během konání festivalu se herečka opila víc, než bylo únosné a v opilosti upustila do řeky telefon a začala vyvádět. Na místo museli přijet hasiči, kteří utopený mobil našli a vylovili.

V roce 2010 se rozhodl své narozeniny oslavit zpěvák a herec Jiří Macháček. Oslava narozenin se protáhla až do ranních hodin, kdy vyvrcholením večírku bylo noční koupání Macháčka, Geislerové a tehdy ještě Tatiany Vilhelmové v řece.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.