Největší skandály karlovarského festivalu: Ruppert jako atrakce i zákaz vstupu Hanychové

Na Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech každoročně zavítá několik tisíc účastníků. Velkou část z nich tvoří veřejně známé osobnosti, které se na akci jezdí zejména blýsknout na červeném koberci. Ne vždy se však blýsknou v dobrém slova smyslu. Kdo ze známých tváří se v předešlých letech postaral o největší pozdvižení, o kterém se pak ještě dlouho mluvilo?

2022: Polibek Jordana Haje a DJ Jakuba Stracha

Partner herečky a zpěvačky Emmy Smetany (35), muzikant Jordan Haj (34), spolu s DJ Jakubem Strachem, známým jako NobodyListen, se během minulého ročníku filmového festivalu pořádně odvázali při focení pro Esquire Studio v Karlových Varech. Zrekonstruovali ikonickou scénu z filmu Drive a nechyběla ani scéna, během které se oba umělci vášnivě políbili. Video krátce po zveřejnění ovládlo sociální sítě a vyvolalo pořádný povyk.

Přečtěte si také: Nejhezčí slavné páry na festivalu ve Varech. Komu to slušelo a kdo šlápl vedle?

2021: Bujarý dekolt Jitky Čvančarové

Opulentní róba herečky Jitky Čvančarové (45) před dvěmi lety pořádně zastínila filmový festival. Šaty pocházely z dílny slovenského návrháře Borise Hanečka, jenž obléká například i slovenskou prezidentku Zuzanu Čaputovou. Na modrou róbu se spotřebovalo 25 metrů hedvábné látky a jejich výroba trvala údajně více než 32 hodin. Herečka byla v šatech nepřehlédnutelná a na její účet se rázem začaly objevovat nejrůznější koláže, vtipy a drsná kritika.

„Byla bych raději, kdyby se mluvilo víc o zahraničních hostech a oceněných než takhle dlouho o mých šatech. Já se v nich cítila dobře,“ sdělila tehdy deníku Blesk Čvančarová.

Mohlo by vás zajímat: Móda z Karlových Varů: Přehled těch nejvíce šokujících outfitů z minulých let

2018: Fotbalista Daniel Kolář přišel o milion korun

V roce 2018 se o skandál postaral fotbalista FV Viktoria Plzeň Daniel Kolář. Během karlovarského festivalu vypil více alkoholu než jeho tělo dokázalo zvládnout, vtrhl na molo mezi modelky, které zrovna měly módní přehlídku, poté v baru další modelky obtěžoval a nakonec močil na ulici. Svůj trest si fotbalista následně tvrdě odpykal. Za porušení životosprávy byl potrestán několikaměsíčním zadržením platu, což byl v Kolářově případě milion korun.

2016: Michal Hrdlička jako utržený ze řetězu

Během ročníku 2016 se řešilo také opilecké řádění tehdejšího přítele tenistky Karolíny Plíškové, Michala Hrdličky (34). V Karlových Varech to přehnal s alkoholem a během jednoho večera se stihl osahávat a líbat s pěti různými ženami. Ani cesta z party neproběhla bez skandálu, Hrdlička se sotva držel na nohou, padal na kapoty aut a močil na ulici. Jeho životní láska tento úlet přijala s nadhledem a odpustila mu. Dva roky nato si ho vzala za muže.

2010: Agresivní Hanychová dostala zákaz vstupu na festival

O pořádný povyk se na filmovém festivalu postarala modelka Agáta Hanychová (38). Cestou z večírku se Agáta se svým tehdejším partnerem Mirkem Dopitou opilí váleli na zemi. Ve chvíli, kdy se na místě objevil turista s fotoaparátem na krku, který chtěl Agátě pomoct vstát, zakročil Dopita v domnění, že jde o paparazziho, vystartoval a napadl ho pěstmi.

Turista skončil s lehkým zraněním v nemocnici a Dopita za mřížemi. Na filmový festival následně dostala od ředitele Jiřího Bartošky (76) zákaz vstupu nejen Agáta, ale i její matka Veronika Žilková.

Čtěte také: Agáta Hanychová se pochlubila postavou v plavkách. Dva měsíce po porodu vypadá skvěle

Rok 2010: Opilého Rupperta si lidé fotili jako atrakci

Zpěvák kapely Monkey Business byl v roce 2010 tak znavený alkoholem, že nebyl schopný dojít ani k hotelu, kde byl ubytovaný, a tak si ustlal na lavičce. To samozřejmě neuniklo pozornosti návštěvníků festivalu, kteří si ho fotili jako atrakci. Když vystřízlivěl, těžkou hlavu si z toho nedělal. „Tak to prostě na festivalech chodí,“ okomentoval své počínání pro deník Blesk s humorem sobě vlastním Ruppert.

2010: Koupání v pozdních hodinách a utopený telefon v řece

Aňa Geislerová se možná nezdá, ale na svém kontě má skandálů z Varů hned několik. Během konání festivalu se herečka opila víc, než bylo únosné a v opilosti upustila do řeky telefon a začala vyvádět. Na místo museli přijet hasiči, kteří utopený mobil našli a vylovili.

V roce 2010 se rozhodl své narozeniny oslavit zpěvák a herec Jiří Macháček. Oslava narozenin se protáhla až do ranních hodin, kdy vyvrcholením večírku bylo noční koupání Macháčka, Geislerové a tehdy ještě Tatiany Vilhelmové v řece.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.