Celebrity

19. června 2023 17:25

Vanesa Havlíková

Agáta Hanychová se pochlubila postavou v plavkách. Dva měsíce po porodu vypadá skvěle

Teprve před pár týdny se modelka a influencerka Agáta Hanychová (38) dočkala třetího potomka, dcerky Rozárky. A nyní by jen málokdo hádal, že od porodu neuběhlo ještě ani čtvrt roku. Trojnásobná maminka si užila víkendovou pohodu, svlékla se do plavek a s malou Rozárkou, dcerou Miou a synem Kryšpínem si užili letního počasí. Fotografií se pochlubila na sociálních sítích.

Není tomu tak dlouho, co si bývalá modelka posteskla, že se jí po dvou měsících kojení přestalo tvořit mateřské mléko, což pro ni bylo velmi stresující a špatně se s tím vyrovnávala. Mimo jiné také přiznala, že být trojnásobnou matkou není vždy procházka růžovým sadem.

„Je to náročné, netušila jsem, že to bude taková změna, ze dvou dětí na tři. Je to tak náročné, že se mi to podepsalo i na zdraví. Na těle mám vyrážku, se kterou jsem byla na kožním, a prý je to únavový syndrom. A už nemám ani mléko. Já, paní kojná, která vždy chtěla kojit,“ prozradila před časem Agáta na sociálních sítích. S příchodem teplých dní však hodila starosti za hlavu a na Instagramu sdílela ukázku rodinné pohody se svými třemi dětmi u bazénu. Moderátorka nikdy nepatřila mezi stydlivé povahy a ani v tomto případě neotálela a svlékla se do plavek. Ukázala tak světu svou postavu a nutno říct, že by jí nejspíš jen málokdo věřil, že je teprve dva měsíce po porodu.

Postavu maminka nemá zadarmo

Štíhlou figuru však influencerka nemá tak úplně bez práce. Jak sama dříve avizovala, krátce po porodu už se opět vrhla na cvičení a najela na zdravý životní styl.

Mohlo by vás zajímat: Žilková se rozplývá nad vnučkou. Je celý tatínek, našpulenou pusu má ale po Agátě, říká

Začala jednoduchými cviky, postupně k nim ale přidala i box, který patří k fyzicky velmi náročným. Tvrdá dřina se Agátě vyplácí, a je tak jasným důkazem, že když se chce, všechno jde. Modelku navíc při porodu potrápilo zdraví, je tedy jedině dobře, že je zpět v plné síle a může do svého života znovu zařadit pravidelný pohyb. Její partner, mediální magnát Jaromír Soukup (54) se může radovat nejen z malé dcerky Rozárky, ale také z toho, jakou krásnou přítelkyni vedle sebe má.

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup za pár dní oslaví roční výročí:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.