Žilková se rozplývá nad vnučkou: Je celý tatínek, našpulenou pusu má ale po Agátě

Herečka Veronika Žilková (61) se před čtyřmi dny stala babičkou malé Rozárky, kterou na svět přivedla její dcera Agáta Hanychová (37). Agáta se stala trojnásobnou maminkou a její partner Jaromír Soukup (54) opět pyšným otcem. Na sociálních sítích se nyní fotografií malé vnučky pochlubila také Veronika Žilková, která slzy štěstí neskrývala.

Porod dcery Agáty prožívala Veronika Žilková sice už potřetí, ale ani tentokrát se to neobešlo bez řady emocí. Obavy a strach vzápětí vystřídaly pocity štěstí a dojetí. Krátce po porodu Veronika Žilková sdílela dojemnou fotografii s novorozenou vnučkou. „Přišli jsme se poklonit nové princezně naší rodiny,“ napsala dojatá babička k fotografii na svých sociálních sítích.

„Vzpomínka. Foto dvě hodiny po porodu! S Kryšpou (nejstarší dítě Hanychové, pozn. red.) jsme se šli poklonit nové princezně naší rodiny. Bez make-upu a spánku, ale s velkou radostí a dojetím. Dnes už je velká holka! Už má tři dny,“ napsala k fotografii, kde je s dcerou Agátou, vnukem Kryšpínem a novorozenou Rozárkou.

Přečtěte si také: Agáta Hanychová je trojnásobnou maminkou. Přivedla na svět dítě Jaromíra Soukupa

Nos má Rozárka po tatínkovi a našpulenou pusu po mamince

„Rozárka je moje nová definice radosti. Je to naše nová princezna, která je celý tatínek, jen tu našpulenou pusu má po mamince. Kryšpín byl také neskutečně šťastný,“ svěřila se herečka pro Blesk, který také o velkém štěstí rozsáhlé rodiny informoval své čtenáře.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.