Agáta Hanychová točila video pouhých deset minut po porodu. Ze sálu odešla po svých

Influencerka Agáta Hanychová už pouhých deset minut po porodu své dcerky točila video. Na nahrávce pózuje spolu s pyšným tatínkem Jaromírem Soukupem, který vypadá unavenější než samotná Agáta.

Agáta Hanychová se stala maminkou. V úterý večer porodila dcerku Rozárii, která je v pořadí třetím dítětem známé influencerky. Ještě před narozením se bývalá modelka na sociálních sítích svěřila se svým přáním celý porod natáčet živě. Načež se setkala s nesouhlasem tatínka Jaromíra Soukupa. Pro něj to byl zároveň první porod, u kterého byl.

Čtěte také: Agáta Hanychová je trojnásobnou maminkou. Přivedla na svět dítě Jaromíra Soukupa

Krátce po samotném porodu už Agáta své fanoušky informovala o tom, že vše proběhlo v pořádku. „Tak holčičky, já jenom, že jsem to zvládla a Jaromír taky,“ prohlásila ve videu na svém Instagramu. Následně zabrala viditelně zničeného, ale dojatého tatínka, který s úsměvem na tváři dodal: „No, ty jsi to zvládla.“ Hanychová toužila mít celý porod zaznamenaný prostřednictvím živého vysílání. „Já bych chtěla, ale Jaromír nechce. Prý nejsem normální,“ dodala Agáta s humorem sobě vlastním. „Ne, nezlobte se,“ doplnil Soukup, který s nesouhlasným kroucením hlavou jasně projevil svůj názor.

Mohlo by vás zajímat: Porod v přímém přenosu. Agáta Hanychová by chtěla velký okamžik vysílat živě

Hanychová šla po porodu po svých

Svým fanouškům pak ukázala čerstvě narozený uzlíček štěstí na fotografii i černobílém videu, kde nechybí ani dojatý Jaromír Soukup, ze kterého nával emocí jen srší. Na Agátě je vidět, že vše zvládla statečně. „Tak tohle je holčička naše,“ pochlubila se hrdá maminka. U nahrávky pak ještě do popisku dopsala, že video natočila zhruba deset minut po samotném porodu.

Gratulace od kolegyň z showbyznysu

Ve stories pak ještě hrdě ukázala, jak odchází po porodu po svých. Velkou pochvalu pak udělila speciálně panu doktorovi Vlkovi. „Takhle by se mělo odcházet z porodu,“ dopsala k tomu Hanychová. Pod videem se okamžitě začaly shromažďovat gratulace od fanoušků i známých osobností. „Hodně štěstí, radosti a lásky,“ popřála například modelka Andrea Verešová. „Ať je holčička zdravá, gratuluji,“ napsala do komentáře bývalá Miss Lucie Křížková.

Doma už na svého sourozence netrpělivě čekají další dvě Agátiny děti, které má z předchozích vztahů. Jedenáctiletého syna Kryšpína má s Mirkem Dopitou a pětiletou dceru Miu s Jakubem Prachařem. Jaromír Soukup má už také dvě dospělé děti – syna Lukáše a dceru Natálii z předešlého manželství s Monikou Drdlíkovou.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.