Celebrity

11. dubna 2023 21:45

Eliška Reiglová

Agáta Hanychová je trojnásobnou maminkou. Přivedla na svět dítě Jaromíra Soukupa

Radostná zpráva, že modelka Agáta Hanychová (37) čeká dítě s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (54), v září loňského roku obletěla Česko rychlostí světla. Jako by to bylo včera, co influencerka oznámila těhotenství, přitom nyní už ho má za sebou a je z ní trojnásobná maminka.

Modelka a moderátorka Agáta Hanychová se dočkala třetího potomka, dcerky Rozárky. Na miminko se těšila s nynějším partnerem Jaromírem Soukupem, se kterým randila teprve čtvrtým měsícem, když těhotenství oznámila. I po tak krátkém vztahu však měli oba z požehnaného stavu radost a nyní už jako rodiče jsou opravdu šťastní.

Zprávu, že miminko Jaromíra Soukupa se už podívalo na svět, oznámila influencerka na sociálních sítích. „A je to,“ napsala stručně vyčerpaná maminka. Gratulace na sebe nenechaly dlouho čekat. Radost z přírůstku do rodiny mají jistě i dvě Agátiny děti z předchozích vztahů a nyní již několikanásobná babička Veronika Žilková.

Těhotenství a velké plány

Agáta Hanychová v průběhu těhotenství často živě vysílala na Instagramu, kde jí mohli fanoušci pokládat nejrůznější dotazy na těhotenství a plány do budoucna. Modelka si plánovala, že tatínka bude chtít u porodu. „Jen ať si to vyžere,“ sdělila během vysílání se svým typickým humorem. Doufala také, že do porodu se stihne vdát, přestože tou dobou ji Soukup ani nepožádal o ruku.

Modelka se dlouho snažila neprozradit, zda se narodí chlapec či holčička, už tou dobou ale nahlas přemýšlela nad jmény. „Hrozně se mi líbí jméno Rozárka, ale jsem pověrčivá. Až tento týden jdu na všechny testy, tak až potom o tom budeme mluvit intenzivněji,“ řekla v říjnu na Instagramu. V prosinci pak prozradila, že se jí opravdu narodí holčička. Později ale také řekla, že nad jménem se určitě ještě zamyslí.

Jako influencerka také přemýšlela, že by prostřednictvím internetu k porodu přizvala další tisíce lidí. „Bavilo by mě udělat živák u porodu, kdybych dopředu věděla, že všechno dopadne super, ale to mi určitě nikdo neřekne,“ zasmála se.

Trable se zdravím

Přestože si Agáta nijak neodpírala činnosti, které má ráda, celé její těhotenství úplně růžové nebylo. Obrovský strach zažila už na podzim, když musela vyhledat pomoc lékařů a skončila v nemocnici. Ve třetím měsíci začala krvácet a bála se nejhoršího. Lékaři věřili, že plod se povede zachránit, když bude modelka v klidu na lůžku.

Další komplikace nastaly těsně po vánočních svátcích. Po Štědrém večeru zemřela její milovaná babička, což byla pro Agátu obrovská psychická rána. Do smutných dnů navíc přišel zápal plic. Silvestrovskou noc prožila modelka u televize s čajem a léky. I tuto krizi ale nakonec překonala a nyní už se raduje z miminka.

Připomeňte si spolu s námi, jak Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.