Celebrity

26. května 2023 12:30

redakce Prima Ženy

Agáta Hanychová se pochlubila postavou v plavkách. Pár týdnů po porodu vypadá skvěle

Influencerka a bývalá modelka Agáta Hanychová před šesti týdny porodila svého třetího potomka. Na její postavě byste to ale poznali jen těžko. Známá provokatérka se na sociálních sítích pochlubila svou parádní formou.

Agáta Hanychová (38) nikdy nepatřila mezi stydlivé povahy. Už dříve jsme vás informovali o tom, jak například toužila po tom, že bude svůj třetí porod vysílat živě. „Bavilo by mě udělat živák u porodu, kdybych dopředu věděla, že všechno dopadne super, ale to mi určitě nikdo neřekne,“ prohlásila tehdy Agáta. Svou otevřenost ostatně potvrdila i tentokrát, když na sociálních sítích vystavila na odiv své tělo v plavkách. Pouhých šest týdnů po porodu své dcery Rozárky má postavičku jako lusk.

Čtěte také: Agáta Hanychová je trojnásobnou maminkou. Přivedla na svět dítě Jaromíra Soukupa

Do příběhu na Instagramu umístila Hanychová krátké video, ve kterém pózuje v červených bikinách před zrcadlem. Dvoudílné plavky odhalují její křivky a nutno říct, že po třech dětech vypadá tato maminka zkrátka skvěle. Není to ale tak úplně bez práce. Jak sama dříve avizovala, krátce po porodu už se opět vrhla do cvičení.

Pohyb nese ovoce

Začala lehkými cviky, postupně k nim ale přidala i box. Není žádným tajemstvím, že tento sport vás dostane hodně rychle do kondice. Tvrdá dřina tak přináší vytoužené ovoce a Agáta je jasným důkazem, že když se chce, všechno jde. Influencerku navíc při porodu potrápilo zdraví, a tak je jedině dobře, že je zpět v plné síle a může do svého života znovu zařadit pravidelný pohyb.

Mohlo by vás zajímat: Hanychová a Soukup jsou rodiči. Zveřejnili dojemnou fotku a prozradili tradiční jméno

Její partner a tatínek její poslední holčičky, mediální magnát Jaromír Soukup, se tak doma musí tetelit blahem. Dcera Rozárka se jim narodila 12. dubna. Oba mají z předchozích vztahů ještě dvě děti.

Od doby, kdy se Agáta Hanychová s Jaromírem Soukupem dali dohromady, už uplynul téměř rok:

Sdílejte článek
Štítky fotografie dítě porod vztah cvičení celebrity postava Jaromír Soukup Agáta Hanychová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.