Agáta Hanychová ukázala obličej dcerky. Na radu Žilkové jen půlku, druhá je Jaromíra

Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem

Agáta Hanychová (38) oslavila 28. dubna narozeniny a jedním z dárků, který chtěla dát svým fanouškům i sama sobě, bylo odhalení dcerky Rózy. S tím samozřejmě váhala, protože Jaromír Soukup (54) své soukromí sdílet nechce a Rozárka je i jeho. Nakonec ale roztomilou holčičku přece jen ukázala.

Doposud jsme mohli malou dcerku Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa vidět jen zezadu nebo skrytou v kočárku. Fotku obličejíku Rozárky, tedy přesněji řečeno jeho půlky, nově Agáta umístila na svůj profil na Instagramu. ​„Ten nejlepší dárek už mám,“ ​připsala.

Při narozeninovém živém vysílání na Instagramu dokonce upřesnila, jaký názor na ukazování dcerky má její partner. „Jaromír mi do tohohle nemluví. On je v tomhle hrozně hodný. A vůbec… jsou to moje narozeniny, moje Róza,“ usmála se pyšná trojnásobná maminka.

Přečtěte si také: Agáta Hanychová točila video pouhých deset minut po porodu. Ze sálu odešla po svých

Přisadila si i babička Rozárky Veronika Žilková: „Půlka je Jaromíra, tak ukážeš jenom půlku Rózy!“ vymyslela plán. Obličejík od nosu dolů jasně ukázal, co před časem Žilková myslela tím, že má Róza našpulenou pusu po mámě. Holčička je rozkošná a raduje se z ní celá rodina, i její sourozenci Kryšpín a Mia.

Na sociálních sítích se ale už tradičně objevily i negativní komentáře. Jedné z fanynek se nezdálo, že Agáta odhalila jen půlku obličeje dcery Jaromíra Soukupa. „Mně teda připadá, že si děláte z lidí srandu. Chápu, že Rozárku nechcete hned ukazovat, ale buď si střežte soukromí a nebo ji teda ukažte,“ vyjádřila svůj názor. Většina fanoušků včetně celebrit ale reagovala pozitivně a někteří věří, že to Agáta stejně dlouho nevydrží a brzy celou Rozárku světu ukáže.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.