Jiřina Bohdalová je nadšená z Russella Crowea: Neumím anglicky, ale stačí mi pohled

KVIFF: Jiřina Bohdalová se těší na setkání s Russellem Crowem

Pokud někdo na zahájení Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech rozhodně nemohl chybět, je to Jiřina Bohdalová (92). Herecká legenda přišla na červený koberec skvěle naladěná v doprovodu vnuka a rozdávala úsměvy na všechny strany.

Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech byl v pátek už tradičně zahájen červeným kobercem v hotelu Thermal. V promenádě slavných hvězd se neztratila Jiřina Bohdalová, která přišla ve skvělé náladě a zavěšená za svého vnuka, společně s nímž si vychutnávala jedinečnou atmosféru.

Festival je nejen filmovou, ale také módní událostí, a to si oblíbená herečka dobře uvědomuje. Šaty si nechala speciálně ušít od své dvorní švadleny, která už má její míry v oku. „No připravovala jsem se, musela jsem si nechat ušít šaty. Já vždycky nosím svoje,“ prozradila pro web Prima Ženy.

Hollywoodské nadšení

Velkou hvězdou letošního ročníku filmového festivalu je australský herec Russell Crowe, kterého si lidé zamilovali ve filmu Gladiátor a v nedávné době zazářil též v hororu Papežův vymítač. Právě na setkání s ním se Jiřina Bohdalová těší nejvíc.

„Ještě jsme se nepotkali, ale já neumím anglicky, takže je mi to houby platné. Ale mně stačí pohled, já už jsem starší paní,“ zasmála se legenda české kinematografie. Na celý rozhovor s podívejte v úvodním videu.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 5. 2024

Dnes byste mohli dobře psát beletrii nebo publicistiku. Je docela dobře možné, že jste o nějakém literárním oboru uvažovali. Proč váháte? Nikdy není pozdě. Najděte si čas na napsání příběhu. Pokud máte negativní postoj k věcem, které děláte, jak chcete něco udělat, Berani?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.