Balkánské srdce Sary Sandevy jásá. Na Jadranu natáčí i dělá tlumočnici

Sara Sandeva natáčí Na vlnách Jadranu

Herečka Sara Sandeva (25) je na svůj balkánský původ náležitě pyšná a netají se tím, že jí v žilách koluje ona pověstná temperamentní krev. Tím spíš ji těší natáčení nové minisérie na jadranském pobřeží, kde je ve svém živlu. Některým svým kolegům dokonce i tlumočí.

Půvabná Sara Sandeva se narodila v makedonské Skopji a i když od útlého dětství žije v České republice, na své balkánské kořeny nezapomněla. Právě naopak. Hrdě se k nim hlásí a kromě mnoha televizních a filmových rolí v Česku se může pochlubit hereckými úspěchy v rodné zemi. Z aktuálního natáčení na březích Jadranu je tak více než nadšená. „Nejradši bych se sem na ty dva měsíce přestěhovala,“ nemůže si výběr lokality vynachválit okouzlující Sara, kterou televizní diváci znají také z krimiseriálu Dvojka na zabití.

Případy z detektivní série Na vlnách Jadranu sledujte již nyní na prima+

„Užívám si to tady a moje balkánské srdce jásá, dokonce tu některým kolegům dělám tlumočníka,“ svěřuje se herečka, která si na chorvatském ostrově Brač užila kromě prosluněných dní i ty méně povedené. V chladném počasí se dokonce dopustila módního prohřešku, jež je ale pro ty méně otužilé zcela pochopitelný.

Sara Sandeva jako dcera Maroše Kramára

V nové minisérie Na vlnách Jadranu, která volně navazuje seriál Pod hladinou, ztvární Sara již podruhé dceru Maroše Kramára. „Hraju takového alkoholika Slávka a moc mě to tu baví. Je tu dobrá parta lidí, o pauzách se stíháme i vykoupat, užít moře. A když nastane čas, cestuje se domů. Sedm osm hodin jsem na cestě, abych se vrátil do Bratislavy,“ přiznává Kramár lehký diskomfort, který ale velmi rád snáší.

V hlavní roli se opět představí Matěj Hádek coby policejní potápěč Jan Zach. „Točí se tu téměř stejně jako v Česku, všichni jsou v pohodě. Já mám ale raději natáčení na jaře, na podzim a v zimě. Díky mému fototypu je léto trochu horší. Místní říkají, že to tu dlouho nezažili, ale poměrně tu dost pršelo,“ popisuje natáčení mezi záběry Matěj Hádek a do toho poodhaluje, co ho na chorvatském pobřeží čeká. „Jan Zach utekl sám před sebou do Chorvatska, bude tu pomáhat místní policii s českými turisty. V práci je precizní a zásadový. Není mu zrovna dvacet, a přesto si nedokázal uspořádat svůj život, tak je lehce v depresi. Já sám tu potřebu utíkat nemám. Je to daleko lepší než dřív,“ říká herec.

Seriál přilákal spoustu hereckých hvězd. Jednou z nich je i herečka a modelka Pavlína Němcová, která se Na vlnách Jadranu objeví jako česká turistka. „Natáčení v Chorvatsku je pro mě velmi krásná příležitost a jsem ráda, že tu můžu být. Kolegové jsou skvělí a ten čas tu nesmírně rychle letí,“ usmívá se Pavlína Němcová, a jen co dopoví poslední větu, míří na plac, kterým je pro tentokrát prosluněná pláž.

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima Chorvatsko Maroš Kramár Jaderské moře Sara Sandeva Pavlína Němcová Matěj Hádek Brač minisérie Na vlnách Jadranu Na vlnách Jadranu

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.