Celebrity

14. června 2023 11:40

Zuzana Schneidewind

Sara Sandeva vynesla ponožky zařízlé v žabkách. Ze zákulisí natáčení na Jadranu mrazí

Sara Sandeva natáčí Na vlnách Jadranu

Díky zvídavému oku a záběru z mobilu Sandry Novákové (41) můžete vidět, co jedna z našich nejkrásnějších hereček skrývala pod županem při natáčení nového seriálu, který vzniká na vlnách Jadranu v Chorvatsku. Nelekejte se ale. Sara Sandeva (25) má pro módní úlet to nejjednodušší vysvětlení.

Nyní už se obě herečky fotí v plavkách a chytají bronz. Na začátku natáčení nového seriálu z prostředí jadranské riviéry a pobřežní policie však nebylo českým hercům co závidět. Ze záběrů ze zákulisí natáčení totiž chvílemi až mrazí.

Případy z detektivní série Na vlnách Jadranu sledujte již nyní na prima+

„Nejradši bych se sem na ty dva měsíce přestěhovala,“ nemůže si natáčení na pobřeží Jadranu vynachválit herečka Sara Sandeva, kterou televizní diváci znají také z krimiseriálu Dvojka na zabití. Zdánlivá idyla práce u moře ve skutečnosti pro herečku znamená neustálé přesuny mezi ostrovem Brač a Prahou, kam musí přelétat kvůli dalším závazkům. A nejen to. Tak žhavé to nebylo ani s vodními radovánkami, jež si nejspíš ve spojením s pobytem u Jadranu našinec představí.

Na Českém plese Sara Sandeva zazářila v róbě s odvážným výstřihem.

Protože se minisérie začala natáčet již zkraje května, moře si herci moc neužili. Sara se dokonce radovala, když jí režisér projektu koupání odpustil, přestože ho měla předepsané ve scénáři. „Vojta (Moravec, manžel Sandry Novákové, pozn. red.) je skvělý režisér, slitoval se nade mnou a nemusela jsem mrznout. Voda v květnu není zase tak úplně teplá a já nejsem ten otužilec, který by se pak fotil, že se otužuje ve vodě,“ přiznala kolegyni Sandře Novákové, která nejenže v seriálu hraje jednu z hlavních postav, ale rovněž v zákulisí natáčení sbírá perličky a zajímavosti.

Čtěte také o Invazi jedovaté ryby, která sužuje Středozemní moře. Člověka dokáže zabít

Jednou takovou je i zábavný záběr na Saru zachumlanou na břehu do deky a županu, zmítanou vlezlým studeným větrem. Jak s vtipem herečky odkrývají světu ve videu, v takovém počasí není prostor na ladění módních trendů. Sařiny černé ponožky zaříznuté v bílých žabkách napovídají o strastech práce v exotice vše.

Příběhy popisují chorvatský policejní tým, k němuž jsou na letní sezonu jako posila přiřazeni i dva čeští policisté, kteří pomáhají českým turistům v nesnázích. Na vlnách Jadranu je volným pokračováním seriálu Pod hladinou, jejž můžete sledovat exkluzivně na prima+. Hlavní postavu – Jana Zacha – opět ztvární Matěj Hádek. Ten bude řešit problémy Čechů na souši a zároveň se bude pokoušet uzavřít svou minulost.

Po boku Matěje Hádka bude stát slovenská herečka Natalia Germani (Princezna zakletá v čase) coby slovenská záchranářka Vesna. V seriálu nebude chybět ani jeho přítelkyně Alice (Sandra Nováková), vyšetřovatelka z krajského policejního ředitelství.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.