Celebrity

20. února 2023 13:30

Tomáš Durčák

Slavní na Českém plese. Sara Sandeva zazářila v róbě s odvážným výstřihem

Originální seriály právě online na prima+

Týden po Česko-Slovenském plese se české celebrity a smetánka opět sjely do pražského Obecního domu, aby se zúčastnily tentokrát Českého plesu. V záplavě známých jmen a osobitých oděvů byla výrazná herečka Sara Sandeva (25), která předvedla jednu ze svých dosud nejodvážnějších rób. Po jejím boku však nestál Jakub Prachař (39), nýbrž kamarádka. Proč na prestižní společenskou akci nedorazil?

Obecní dům se stal již druhý týden v řadě dějištěm honosného plesu, který si nenechala ujít velká část českého showbyznysu. Šlo také o skvělou příležitost vyvést drahé polovičky do společnosti, kterou využily i některé nejsledovanější páry Česka.

Mohlo by vás zajímat: Módní alarm z Česko-Slovenského plesu 2023. Dokonalé dámy, ale i faux pas večera

Mezi nejvýraznější návštěvníky plesu se již po svém příchodu automaticky zařadila herečka Sara Sandeva, která oblékla odvážnou růžovou róbu od návrhářky Herminy Khalaf Pogosyan.. Místo Jakuba Prachaře však dorazila pouze se svou kamarádkou.

„Kuba je naprosto příšerný tanečník a udělal by mi strašnou ostudu na tanečním parketu, takže se rozhodl zůstat dobrovolně doma,“ přiznala Sandeva webu Expres.cz, že by její o 14 let starší partner rozhodně potřeboval pár lekcí tance. „A já jsem se rozhodla udělat si krásný holčičí večer s mou nejlepší kamarádkou,“ dodala herečka, kterou můžete znát například ze seriálu Dvojka na zabití, v němž se představila právě po boku Jakuba Prachaře.

VSTUPTE S NÁMI DO PRIMA+ A UŽÍVEJTE SI KVALITNÍ ČESKÉ I ZAHRANIČNÍ FILMY A SERIÁLY!

Na Českém plese se objevilo po delší době ve společnosti i několik zajímavých párů. Například moderátorka Tereza Pergnerová (48) a její partner Jiří Chlebeček (53). Těhotenským bříškem se přišla pochlubit také Agáta Hanychová (37), po jejímž boku nechyběl Jaromír Soukup (53). Velmi odvážné šaty předvedla jako vždy skvěle vypadající Hanka Kynychová (54).

Dorazily rovněž osobnosti z byznysu či politiky. S manželkou Lilii Khousnoutdinovou (34) si ples plnými doušky užíval miliardář Karel Janeček (49) a mezi hosty nechyběl ani poslanec Jaroslav Faltýnek (60) s přítelkyní Martinou Plézelovou.

Velkolepým večerem provázeli modelka Iveta Vítová (39) a herec Jan Čenský (61). Mezi interprety, kteří hostům zpříjemnili chvíle na tanečním parketu, byli mimo jiné Bohuš Matuš (49), jenž dorazil i s partnerkou Lucií Matušovou (19), nebo Helena Vondráčková (75).


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.