Celebrity

11. listopadu 2022 14:47

redakce Prima Ženy

Větší důkaz lásky už předložit nemůže. Jakub Prachař miluje Saru Sandevu

Máme rádi Česko XII (1) – U Prachaře kvete láska

Herečka Sara Sandeva (25) a Jakub Prachař (39) tvoří šťastný pár už delší čas, poslední dobou ale nešetří ani veřejnými vyznáními lásky. Jedno takové uslyšíme v Jakubově podání i ve známé televizní show. Jeho spokojenost ve vztahu se údajně zřetelně odráží v jeho jindy pověstném štěstí ve hře. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Říká se „neštěstí ve hře, štěstí v lásce“. A možná na tom něco bude. Zatímco jako čerstvě rozvedenému se Jakubu Prachařovi při točení kola štěstí v zábavné soutěži dařilo, čímž dováděl k šílenství svého soupeře Vojtěcha Kotka, nyní coby šťastně zadaný zakusil hořký neúspěch. Jeho láska s herečkou Sarou Sandevou, s níž se sblížil při natáčení seriálu Dvojka na zabití, očividně jen kvete.

Důkaz, jak mu to doma klape, uvidíme už v pátek večer na Primě. Úvodní díl jedenácté série zábavné show Máme rádi Česko se ponese v duchu vyrovnaného souboje. Ani jeden z týmů ve složení Martina Randová, Martin Kraus a Debbi v týmu Vojty Kotka a Jitka Nováčková, Oto Klempíř a Tomáš Bábek v červených barvách Jakuba Prachaře do poslední chvíle nemá vyhráno. Rozhodnout bude muset kolo štěstí, které bývalo prokleté právě pro Vojtu Kotka, zatímco Jakuba Prachaře jako by poslouchalo na slovo.

Tentokrát ale přichází zásadní změna. „Nechci nic říkat, ale teď se ocitáme s panem Kotkem v dost podobné situaci. Já teda nejsem v očekávání, ještě ne, i když to tak možná může působit. Ani moje dívka ne. Ale láska kvete na naší straně. To znamená, že by to vypadalo, že…,“ narážel na to, že kolo štěstí možná jeho slova zpochybní. „Tak uvidíme, u koho ta láska skutečně kvete… Už brzy na Primě,“ pochopil jeho obavu Libor Bouček, kterému zase kamarádi nedávno vyčetli, že je ještě nepozval na svoji novou chalupu.

Jenomže kolo štěstí při prvním Jakubově pokusu skutečně ukázalo, že na jeho štěstí v lásce opravdu něco bude. Jakub vytočil dvakrát po sobě pouhý jeden bod, a to se ještě nikdy nestalo!  „Vidíš, jak já jsem doma spokojenej? My se máme doma hodně rádi. Já doufám, že se moje dívka bude dívat na tento díl, aby věděla, jak moc se milujeme,“ dokládal svoji lásku neštěstím ve hře Jakub Prachař.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.