Premiérové Máme rádi Česko oslaví kulatiny českých legend i samotné televize

Máme rádi Česko XII (1) - upoutávka

Nejúspěšnější soutěžní pořad je zpět! Na Primě není déle natáčeného soutěžního pořadu. Oblíbené show Máme rádi Česko vznikla už jedenáctá řada. V deseti nových dílech moderátor Libor Bouček spolu s kapitány Jakubem Prachařem a Vojtou Kotkem oslaví Vánoce, padesátiny hereckých i sportovních legend a také kulatiny televize Prima!

K odvysílaným 108 dílům přibude dalších deset. To ze zábavné show Máme rádi Česko dělá nejpočetnější soutěžní pořad televize Prima. S pořadem Máme rádi Česko diváci televize Prima letos oslaví Vánoce a jisté je i to, že show bude pokračovat v následujícím roce, kdy se budou slavit kulatiny. V jednom díle se sejdou samí padesátníci, kterým byste ale jejich věk rozhodně nehádali: lyžařka Kateřina Neumannová, fotbalista Jan Koller, herečka Jitka Schneiderová, režisér Jiří Strach, herec Lumír Olšovský a houslový virtuos Pavel Šporcl. S padesátkou na krku zvolají Máme rádi Česko!

„Jsme moc rádi, že můžeme opět dělat společnost. Je to pro nás i částečně překvapení. Po smršti negativních až nenávistných reakcí po odvysílání minulé řady jsme dlouho čekali a nakonec minulý měsíc přišly tři pozitivní reakce na tento pořad, a tak vám můžeme opět nabídnout skvělou zábavu, která vám ukáže zajímavosti, které se týkají naší země, tedy Česka. Bude to pořad plný optimismu, což je aktuálně teď potřeba,“ vtipkuje moderátor pořadu Libor Bouček s tím, že vše podstatné v pořadu zůstává při starém.

„Kapitány jsme nezměnili, protože jsme nemohli nikomu dát více peněz, tak jsme zůstali u tohoto složení. Za stejný honorář se představí Jakub Prachař a proti němu i nadále zůstává významný český herec, autor, režisér a člověk, který na sobě nechává dříví štípat, Vojta Kotek. Jsem rád, že s námi pořád ještě je, na druhou stranu vzhledem k současným možnostem vlastně chápu, že je pořád ještě tady,“ špičkoval své kamarády a kapitány soutěžních týmů.

Podívejte se už nyní na exkluzivní ukázku z premiérového dílu Máme rádi Česko:

Překvapivým držákem soutěže je kapitán bílého soutěžního týmu Vojta Kotek, který je zářným příkladem známého rčení o neštěstí ve hře a štěstí v lásce. „Nedá se najít něco, na co bych se těšil. Jsem ale samozřejmě rád, že se tu zase setkáváme v celé té široké partě. Těším se spíš na momenty, které jsou mezi natáčenými díly než na ten samotný akt,“ přiznal bez okolků Vojta Kotek.

V jedenácté řadě své vědomosti o Česku provětrá šedesát známých osobností. V prvním díle se v červených barvách objeví modelka Jitka Nováčková, cyklista Tomáš Bábek a hudebník Oto Klempíř. V bílém týmu budou soutěžit herečka Martina Randová, herec Martin Kraus a zpěvačka Debbi.

Máme rádi Česko sledujte od 11. listopadu každý pátek ve 20:15 na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.