Celebrity

10. listopadu 2022 15:20

redakce Prima Ženy

Vojtěch Kotek má tip na levné vytápění. Vyrobil si ho s manželkou

Máme rádi Česko XII (1) – Přenosné topeníčko Vojty Kotka

Čerstvý otec Vojtěch Kotek (34) se raduje ze syna Huberta, zároveň však s humorem sobě vlastním prozradil jeden vtipný důvod, proč si ho s manželkou Radanou pořídili. S nadsázkou tvrdí, že jim pouhým dýcháním pomáhá vytápět domácnost. Podívejte se na exkluzivní ukázky ze zábavné show.

Herec Vojtěch Kotek v létě veřejnost překvapil, když se nečekaně oženil. Vzal si tehdy těhotnou přítelkyni Radanu, která měla na svatbě už pěkně zakulacené bříško. Nyní mu již dělá radost malý Hubert. V zábavné show, která se natáčela před několika měsíci, s nadsázkou uvedl jeden z důvodů, proč si vlastně miminko pořizovali.

Za vším stojí údajné Vojtovo šetřílkovství. „Systematicky každý rok zkracuju topnou sezonu. Zvu lidi na návštěvu, aby mi to trošku zadejchali,“ vysvětloval své tipy na úsporu v minulé řadě pořadu Máme rádi Česko. Ve stejném duchu pokračuje i v té letošní. „Snažím se zadejchávat domácnost, přizval jsem k tomu i děvče. Vyrábíme si i jedno malé přenosné topeníčko, které by také mělo přispět nějakým tím teplem,“ pobaví Kotek svou narážkou na očekávání miminka.

Vojtěcha Kotka nově svědí levý prsteníček

Kromě této netradiční vychytávky, jíž Vojta všechny v sále rozesměje, zaujal moderátora show Máme rádi Česko, kterou uvidíte v pátek večer na Primě, ještě jeden malý detail. Libor Bouček neomylně zpozoroval, že čerstvého ženáče svrbí levý prsteníček. „Musím ti pogratulovat. Jsme rádi, že jsi u nás v partě,“ blahopřál mu k uzavření manželství Bouček, jenž se spolu s chotí Gabrielou raduje ze syna Alberta.

Zatímco Kotek do klubu manželů vstoupil, Jakub Prachař ho naopak opustil, když se rozvedl s Agátou Hanychovou, která čeká dítě s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem. Zdá se ale, že se Prachař případné další svatbě nebrání. „Já tam zase přijdu,“ tvrdí rozhodně Jakub, který tvoří zamilovanou dvojici se Sarou Sandevou, s níž se sblížil při natáčení seriálu Dvojka na zabití.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.