Libor Bouček si koupil chalupu. Kamarádi mu to vytmavili

Inkognito (28) – Libor Bouček si koupil chalupu

Libor Bouček, moderátor zábavné show založené na hádání profesí jiných, si tentokrát pěkně zavařil. Netušil, že zmínka o jeho nové chalupě strhne takovou vlnu výčitek.

Hned na samém začátku pořadu plného zábavy se začne Jakub Prachař tak trochu navážet do moderátora Libora Boučka. Dozvěděl se totiž, že si Libor zakoupil chalupu na Orlíku, což by mu až tak nevadilo, ale je dotčený tím, že od kamaráda doposud nedostal pozvání.

Na to Libor Bouček okamžitě zareaguje. „Ve chvíli, kdy koupíš nemovitost, tak se staneš součástí nekonečného procesu rekonstrukce, řekne moderátor a Jakubovi dojdou slova.

Ten možná o náročném udržování nemovitosti ví také své. V Doubici na Děčínsku totiž zdědil chalupu po svém dědečkovi Iljovi Prachařovi. V dětství tam s ním často býval. A místní říkali, že v obci u Českého Švýcarska často pořádal i koncerty.

Brzobohatý s Prachařem to rozjedou na skákacích botách

V další části pořadu, který uvidíte ve čtvrtek večer na Primě, si pak Ondřej Brzobohatý a Jakub Prachař zkusí profesi jednoho z hostů. Tou je skákání ve speciálních botách. Duo Brzobohatý, Prachař to samozřejmě vezme velmi zodpovědně. Bohužel jak odhodlaně začnou, tak jim i brzy dojdou síly. Celé vystoupení pak bude glosovat jako obvykle Libor Bouček.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.