Celebrity

10. března 2022 05:50

red

Talentovaný Ondřej Gregor Brzobohatý: V Inkognito sváděl provazochodkyni

Ingoknito (7): Ondřej Gregor Brzobohatý

V dalším dílu pořadu Inkognito prokáže nevídané schopnosti Ondřej Gregor Brzobohatý. Všichni ho znají jako múzou políbeného hudebníka a talentovaného herce, ale jen málokdo by hádal, že je i velmi schopným provazochodcem. Dost možná to o sobě tento sexy drsňák ze seriálu Linka donedávna ani sám nevěděl. Jeho přednosti můžete v minisérii z prostředí dispečinku tísňového volání sledovat každé pondělí večer na Primě.

V roli hosta, jehož povolání budou známé osobnosti v show Inkognito hádat, se tentokrát ocitne slečna Anna Hanuš Kuchařová, která se živí jako slacklinistka neboli provazochodkyně. Přestože jde o málo známou disciplínu, panelisté tentokrát toto povolání uhádnou.

Ondřej Gregor Brzobohatý v show Inkognito a v Lince

„Co to je? Je to sport, nebo umění?“ vyzvídá Libor Bouček a ukazuje při tom knížku Od slackline k tiché radosti, kterou Anna v nedávné době vydala. „Je to sport, ve kterém se i soutěží, ale zároveň to lze považovat i za určitou formu umění. Často si nás někdo objedná, abychom třeba přešli po laně náměstí,“ vysvětluje charismatická Anička, jejíž půvab neunikne ani Ondřeji Brzobohatému.

Brzobohatého si můžete užít jako sexy drsňáka v minisérii Linka, který sledujte každé pondělí od 20:15 na Primě. Jako mladý policista Filip Mrkvička, který je ze své dosavadní funkce dočasně suspendován a nově musí pracovat v call centru tísňové linky, porušuje pravidla, jak se dá.

„Musím konstatovat, že slečna Anna má jeden z nejrozkošnějších úsměvů, co tady náš host kdy měl,“ pustí se nečekaně Ondřej do upřímného vyznání. Když Anna začne popisovat své zkušenosti se slacklinem, všem se tají dech. Lajnu si totiž slacklinisté často napnou mezi dvě skály. Anna se tomuto umění věnovala nejvýše kilometr nad zemí a nejdelší vzdálenost, kterou zatím přešla, byla půl kilometru.

A pak dojde na akci ve studiu!

Poté, co Anna něco málo ze své disciplíny předvede, vyzve hádající, jestli si to nechtějí zkusit. Všichni váhají, a tak Libor osloví Petru Nesvačilovou. Ta však hned tento úkol přehodí na Ondřeje, který se k výzvě postaví chlapsky – zřejmě se chce před Aničkou předvést. A nutno dodat, že se mu to i podaří!

Show Inkognito s Ondřejem Gregorem Brzobohatým sledujte ve čtvrtek 10. března večer na Primě, na minisérii Linka se můžete mrknout vždy v pondělí večer na stejném kanále.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.