Vepředu sluníčko, vzadu škrtátko. Bouček s Prachařem promluvili o spodním prádle

Inkognito (20) - Vepředu sluníčko, vzadu škrtátko

Na takové televizní debaty Daniela Písařovicová určitě zvyklá nebyla. Nicméně nyní si moderátorka intelektuálních rozhovorů rozšiřuje obzory. Tentokrát dojde na témata z oblasti pánského spodního prádla a na choulostivá tajemství, která by měla být ženám skryta.

Hádání profesí hostů moderátora Libora Boučka v zábavném pořadu Inkognito se tentokrát dostane do intimní oblasti. Jakub Prachař, Ondřej Brzobohatý, Daniela Písařovicová a Miloš Pokorný se dnes budou snažit uhodnout profesi Pavla Hrstky z Chrudimi, který vyrábí spodní prádlo. Ale ne ledajaké. Jeho značka CityZen se specializuje na spodní prádlo a trička ze speciálně upravené bavlny, která nepropustí pot ani žádnou jinou vlhkost. Jakákoli tekutina po ní steče a nezanechá jediný flíček. Což přivedlo panelisty k choulostivé debatě…

Konec koláčů v Čechách

„Chcete mi říct, že v Chrudimi se vymyslelo něco, co může celosvětově vymazat koláče? To je konec koláčů v Čechách. To kazí moji vizi diskotéky v Horní Dolní, tam to máme všichni. Je konec,“ zahájil úvahu nad praktičností triček pana Hrstky Jakub Prachař, přičemž moderátor pořadu Inkognito Libor Bouček vyzdvihl benefity spodního prádla z Chrudimi. „U spodního prádla si asi umíme představit tu praktičnost. To je taková mužská záležitost, že leckdy, že jo…“ naznačoval Bouček. „…jako když ho blbě oklepeme?“ pomohl mu výrobce a spustil tím hlasitý smích ve studiu.

Vepředu sluníčko, vzadu škrtátko

„Chcete mi říct, že v Chrudimi vzniklo něco, co zamezuje vzniku takzvaného sluníčka? To je taková dětská poučka – vepředu sluníčko, vzadu škrtátko,“ přisadil si Jakub Prachař, zatímco Daniela Písařovicová už skrývala rudnoucí obličej v dlaních. „My jsme říkali vepředu mapka a vzadu škrtátko,“ přisadil si Libor Bouček. „My jsme říkali vzadu dýňový kvítek,“ nezůstal pozadu velmi pobavený Ondřej Brzobohatý, zatímco v Danielině tváři se dalo snadno vyčíst, že by raději byla někde úplně jinde. Kam až tuhle debatu nechají zajít, sledujte v pořadu Inkognito ve 21:35 na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.