Překvapivé přiznání Ondřeje Brzobohatého: Vždycky jsem se zamiloval do starší ženy

Inkognito (18) - Vtipné vzpomínky na dětské tábory

I známé osobnosti v dětství jezdívaly na letní tábory. Jak na ně vzpomínají? Dost odlišně. Muzikant a herec Ondřej Brzobohatý se svěřil s překvapivými detaily o své slabosti pro starší ženy. Jakub Prachař má zase traumatizující zážitky. Na táboře byl jednou v životě a od té doby by ho tam nikdo nedostal.

Táborové vedoucí Vandě Vaníčkové, která se objeví ve známé zábavné show, se podaří vyvolat příjemné i traumatizující vzpomínky na mládí u Ondřeje Brzobohatého a Jakuba Prachaře. Herci totiž na své táborové zážitky vzpomínají velice rozdílně.

Pánové se v čase přenesli zpět do let, kdy se sami dětských táborů zúčastnili a Ondřej Brzobohatý se otevřeně přizná ke své náklonosti a fascinaci staršími ženami. „Já jsem se vždycky na dětském táboře zamiloval do vedoucích. Měli jsme vždycky takhle hezké vedoucí. Asi bych se zamiloval i do vás, vy jste tak pohledná,“ věnoval upřímný kompliment atraktivní účinkující.

Se svou otevřenou zpovědí pokračoval i poté, co Vaníčková opustila studio. „Vždycky jsem se zamiloval, vždycky. Do instruktorek. A vždycky jsem byl úplně vyřízenej,“ pronesl směrem ke svému kolegovi, zpěvákovi Miloši Pokornému. Ten na jeho přiznání zareagoval pohotově. „Do starších, samozřejmě, viď?“ dožaduje se upřesňující odpovědi. „Samozřejmě!“ přiznal s úsměvem Brzobohatý, který nedávno přiznal vztah s moderátorkou Danielou Písařovicovou, která je také o čtyři roky starší. Zamilovaný pár se poprvé spolu objevil bok po boku v této zábavné soutěži, kde účinkující hádají pomocí otázek ano či ne profese neznámých lidí. Pořad Inkognito sledujte ve čtvrtek ve 21:35 na Primě.

Jakub Prachař na tábor vzpomíná nerad

Herec Jakub Prachař tak romantické vzpomínky na dětský tábor nemá. „Já jsem byl na táboře jenom jednou – a naposledy. Vstával jsem v sedm, brodil jsem se v holínkách v rose, nevím proč. V dešti jsme se rozcvičovali, nevím proč. Pak mě přivázali jako na oslavu k totemu a já jsem se tři hodiny díval na ostatní, jak jedí buřty a hrajou na kytaru. Nevím proč. Jeli jsme na puťák, pršelo, spali jsme v mokrým spacáku, nevím proč. Bydlel jsem v chatce s klukem, kterému pořád něco teklo z očí a vyprávěl úplný nesmysly. Taky nevím proč,“ popisoval barvitě svůj traumatizující zážitek Prachař.

Rodiče mu tam prý místo dopisů posílali stírací losy, díky kterým to tam tři týdny zvládl. „Byly tam dvě lakrosový blbosti z drátů, to si vzali ale ti nejstarší a my se na ně dívali, jak si házejí s míčkem. Volejbalové hřiště bylo zarostlé kopřivami a napnul se tam provázek, takže my popálený jsme si házeli vyfouklý míč. A v noci jsme drželi hlídky, byla zima jak v morně, seděl jsem na takové dřevěné vyvýšenině. Donesli dva oschlé chleby nasáklé marmoškou, aby se neřeklo. To tě zadusilo. A potom tam byly latríny, ale tam jsem se bál jít, protože jsem si tenkrát myslel, že když si tam sednu, Široko ze Záhady hlavolamu mi utrhne prdel. Byl jsem toho zážitku plnej,“ pokračoval ve vyprávění. „To naši nevychytali, odvezl jsem si takový trauma…,“ postěžoval si Jakub, kterého už prý od té doby rodiče na žádný tábor nedostali.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.