Celebrity

12. května 2022 16:24

Josef Šťastna

Daniela Písařovicová čelí zlobě od Kuchařové: Kdo chce psa bít, hůl si najde

Ondřej Brzobohatý reagoval na slova Taťány Kuchařové

Moderátorka Daniela Písařovicová (43) zřejmě nečekala, jaká smršť emocí bude tryskat kolem její osoby. Na klidu jí nepřidala vyjádření modelky Taťány Kuchařové (34), která tvrdí, že její bývalý manžel Ondřej Gregor Brzobohatý (39) s moderátorkou začal chodit v době, kdy ještě byl ve svazku manželském. Brzobohatý to popírá a říká, že všechno bylo jinak, než jeho bývalá manželka dnes prezentuje.

Ostřílená moderátorka Daniela Písařovicová se stala jedním z vrcholů milostného trojúhelníku. Je ale otázkou, zda věděla, že leze do zelí Taťáně Kuchařové, nebo jí Ondřej sdělil, že je volný, protože manželství krachlo.

Mediální vyjádření obou bývalých manželů se značně liší. Miss World z roku 2006 tvrdí, že ji manžel s Písařovicovou podváděl. Ten ale říká, že to není pravda a že Daniela mu vstoupila do života až v momentě, kdy už bylo zřejmé, že manželství s Taťánou dospělo do finální fáze.

„Jak říkám, jejich karma, jejich štěstí a svědomí. Nechávám ty věci plynout, třeba se časem ukáže, jak to všechno je. Nepřeji jim nic zlého. Věřím, že se nám to tam někde nahoře všem sčítá,“ odvolala se Kuchařová v rozhovoru pro Showtime na karmické záležitosti, když popisovala, jak nese, že její manžel odešel za ženou, kterou Taťána považovala za kamarádku.

Taťána šíří lži a demagogii, myslí si Ondřej Gregor Brzobohatý

Ondřej Gregor Brzobohatý kategoricky popírá, že by Daniela byla důvodem, proč manželství s Miss World skončilo. Podle Brzobohatého se posvátný svazek rozložil dávno předtím, než se muzikant začal intimně stýkat s Danielou.

„Dlouho jsem nad tím, s ohledem na to hezké, co bylo v našem vztahu, jen tiše skřípal zuby. Mám toho však už akorát dost. Na rozdíl od mé exmanželky Taťány nevyhledávám pozornost bulváru, abych v něm následně mohl šířit lži a demagogie, které by druhé očerňovaly a mě v očích veřejnosti vykreslovaly v tom lepším světle. Proč to Taťána dělá? Nechápu. Platí fakta, která byla jasně řečena, tedy že od srpna minulého roku byly rozvodové papíry na stole, od září žiji sám a Daniela ani nikdo jiný toho nikdy nebyl příčinou,“ napsal hudebník ve vyjádření, které sdílel na svém instagramovém profilu. Pár hodin po těchto slovech Kuchařová vzkázala, že Ondřej lže a věci se udály tak, jak tvrdí ona.

Kdo zůstává v pozadí a k celé situaci se vyjadřuje opravdu málo, je Písařovicová. „Nikdy jsem nebyla důvodem krize či nakonec rozvodu Ondřeje a Taťány. Proto mi přijde nepatřičné, abych se k tomu jakkoliv vyjadřovala,“ uvedla Písařovicová pro Prima Ženy již v minulosti. Podobně odpověděla i fanouškům Kuchařové, kteří moderátorku oslovili prostřednictvím Instagramu.

Pod fotkou na Instagramu, kde se pyšní dokonalým make-upem, jí jeden z fanoušků napsal: „No, na Miss to nebude.“ Písařovicová ale zůstala chladná: „A to je nějaká klasifikace pro lepší život?“ Později ještě dodala, že kdo do ní bude chtít rýt, důvod si najde. „Asi dneska víc než jindy platí, že kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde,“ zůstala moderátorka nad věcí.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.