Celebrity

11. května 2022 22:19

Josef Šťastna

Souboj o největšího lháře pokračuje: Kuchařová v noční zprávě vyjela po Gregorovi

Ondřej Brzobohatý reagoval na slova Taťány Kuchařové

Vyznat se v rozchodových slovních přestřelkách mezi Ondřejem Gregorem Brzobohatým (39) a Taťánou Kuchařovou (34) začíná být složité. Momentálně soupeří o to, kdo dokáže přesvědčit veřejnost, že ten druhý je větší lhář. V noci ze středy na čtvrtek si přichystala další úder Miss World z roku 2006.

Když se rozcházeli a manželství spělo k rozvodu, tak veřejně deklarovali, že na sebe nebudou házet špínu, ale rozejdou se jako dva lidé, kteří spolu prožili řadu hezkých chvilek. Jenže Kuchařová je sama, zatímco Gregor Brzobohatý randí s moderátorkou Danielou Písařovicovou (43), což Táničce na pohodě zřejmě nepřidává.

Výrazné prohlášení si schovala pro magazín Showtime, ve kterém rázně uvedla, že není pravda, že by vyhledala pomoc psychiatra, jak napsali někteří novináři. A také zopakovala tvrzení, že její Ondřej si začal románek s Písařovicovou v době, kdy mu jako oddaná manželka chtěla dát miminko.

Kdo tady lže?

„Já jsem nikdy nic nepropálila. Ta jedna z mnoha nevěr se provalila, za to si mohl sám. To, že je s Danielou, bylo v éteru už dlouho. To, že si začali a vztah posunuli do jiné roviny záhy potom, co jsme byli čerstvě po obnovení církevního svazku a pracovali jsme v té době na rodině, je prostě fakt. Tak to je a chápu, že se k tomu nechtějí vyjadřovat,“ okomentovala pro Showtime současný vztah svého exmanžela Kuchařová.

V tu chvíli už ruply Brzobohatému nervy a šel na svůj Instagram napsat, že Kuchařová je mimo a vykládá nesmysly.

„Dlouho jsem nad tím, s ohledem na to hezké, co bylo v našem vztahu, jen tiše skřípal zuby. Mám toho však už akorát dost. Na rozdíl od mé exmanželky Taťány nevyhledávám pozornost bulváru, abych v něm následně mohl šířit lži a demagogie, které by druhé očerňovaly a mě v očích veřejnosti vykreslovaly v tom lepším světle. Proč to Taťána dělá? Nechápu,“ napsal na svém Instagramu, kde zopakoval, že jeho nová přítelkyně Daniela Písařovicová není příčinou jejich rozvodu.

Redakce Prima Ženy oslovila Kuchařovou s dotazem, zda chce nějak reagovat na slova svého bývalého manžela, který ji v podstatě označil za lhářku. Táňa si vyžádala čas na rozmyšlenou. V noci pak šla a na své sociální sítě dala jednoduchou větu, za kterou si zřejmě stojí.

„Trvám na všem, co jsem řekla. Ondřej lže,“ vzkázala veřejnosti Kuchařová přes svůj facebookový profil.

V současné době tak oba bývalí manželé soupeří o důvěryhodnost. Oba se snaží ukázat, že jsou ti lepší a oba se snaží sdělit, že lhář je ten druhý. Zdá se, že telenovela bude dál gradovat.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.