Celebrity

10. května 2022 16:05

Josef Šťastna

Taťána Kuchařová tvrdí, že psychiatra nepotřebuje. Je ráda, že manželství krachlo

Rozhovor s Taťánou Kuchařovou

Modelka a Miss World z roku 2006 Taťána Kuchařová (34) znovu promluvila o tom, že se již dávno otřepala z toho, že ji zradil manžel Ondřej Gregor Brzobohatý (39). Okouzlující blondýna tvrdí, že není pravda, že by k nastartování nového života potřebovala služby psychiatra.

Modelka říká, že po rozchodu a následném rozvodu s Ondřejem Brzobohatým se nezhroutila ani nevyhledala pomoc psychiatra, jak naznačovali někteří bulvární novináři. Byla prý jen za terapeutem, což považuje za běžný postup a nevidí v tom žádné vlastní selhání.

„Já jsem naopak zdravý člověk, který svou životní situaci, do které mě bývalý partner dostal, řeší od píky a poctivě. Myslím, že není žádná ostuda přiznat to, když člověk navštíví terapeuta. Rozhodně ne psychiatra, prosím. Toho potřebuje někdo jiný, ne já,“ uvedla modelka otevřeně pro pořad Showtime.

Modelka a hudebník Ondřej Gregor Brzobohatý spolu začali chodit v roce 2013. O tři roky později se konala honosná svatba v prostorách Strahovského kláštera.

Ondřej Brzobohatý o ženy nouzi nemá

V prosinci 2021 se muzikant začal objevovat po boku tanečnice Zuzany Pilné, v současné době randí s moderátorkou Danielou Písařovicovou. Podle Kuchařové její exmanžel chodí s populární moderátorkou už více než půl roku.

„Je mi teď celkově lépe. Myslím si, že je to vidět. Cítím se dobře a jsem naplno ponořená do práce. Takže je to naopak. Těším se z nového života, který jsem začala. Nebyl to můj výběr, ale teď jsem za to vlastně ráda. Protože jsem z toho vylezla zavčasu. Zaplaťpánbůh,“ dodala pro Showtime rozvedená bezdětná kráska, která s odstupem času je přesvědčená, že žila v toxickém vztahu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.