Písařovicová před kamerou s potenciální tchyní. Ondřej Brzobohatý o setkání netušil

Inkognito (24) – Hana Gregorová jako VIP host

Za přísného utajení sledovala Hana Gregorová show, v níž její syn Ondřej bok po boku spolupracuje se svojí partnerkou Danielou Písařovicovou. Podívejte se v extra ukázce, jak Brzobohatý reagoval, když se to dozvěděl.

Za stolem panelistů opět usednou známé tváře této show, tedy Jakub Prachař, Ondřej Gregor Brzobohatý, Petra Nesvačilová, Miloš Pokorný, Daniela Písařovicová, Petr Švancara nebo Richard Genzer. Moderátorem pořadu je pak osvědčený Libor Bouček, který je zaručeným zdrojem humoru.

Maminku vyměnil za Jiřinu Bohdalovou

Hned v prvním díle bude o zábavu postaráno. Tajným VIP hostem bude totiž Hana Gregorová, maminka Ondřeje Brzobohatého. Po několika otázkách začne být týmu panelistů celkem jasno, kdo z VIP hostů ve studiu je, a to hlavně díky Jakubovi Prachařovi. Po jedné z otázek se obrátí na Ondřeje a prohlásí: „Je to tvoje máma.“ Ondřej na to konto s vtipem sobě vlastním pronese: „Jste Jiřina Bohdalová?“

Písařovicová s Gregorovou poprvé před kamerami

Že jde o Hanu Gregorovou, nakonec definitivně uhodne Daniela Písařovicová, tedy přítelkyně jejího syna. Ta si v době natáčení se svou potenciální tchyní jako jediná z panelistů vyká. Podívejte se na rodinné setkání ve čtvrtek večer na Primě. Slibujeme, že se budete dobře bavit.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.