Překvapivá slova: Matka Brzobohatého okomentovala vztah syna s Písařovicovou

Herečka Hana Gregorová se o partnerkách svého syna Ondřeje Gregora Brzobohatého v minulosti vyjadřovala poměrně kriticky a vždycky mluvila velice otevřeně a nebrala si servítky. Jak se dívá na současnou přítelkyni, moderátorku Danielu Písařovicovou? To prozradila v pořadu Showtime.

Hana Gregorová (69) je československá herečka žijící v Praze. Jejím druhým manželem byl herec Radoslav Brzobohatý (†79), se kterým má syna Ondřeje Gregora Brzobohatého. Z prvního manželství má pak ještě dceru Rolu. V minulosti měla své vztahy s dětmi poměrně napjaté. Z větší části za to mohl její bulvárem probíraný vztah s o dvaatřicet let mladším Ondřejem Koptíkem, se kterým se dala dohromady po smrti svého manžela. Teď už jsou ale jejich rodinné vztahy lepší. „Jsme v pohodě, Ondra i Rola,“ prozradila herečka s maďarskými kořeny v pořadu Showtime.

Jako matka chtěla pro svého syna Ondřeje pochopitelně vždy to nejlepší, ale občas se stalo, že kvůli tomu byla dost kritická k jeho partnerkám. U jeho bývalé ženy Miss World Taťány Kuchařové to nebylo jiné. „Nechci to shazovat, ale pro mě Miss World neznamená, že je to značka něčeho kvalitního,“ prohlásila v minulosti v jednom z rozhovorů pro Aha!.

Na první svatbě svého syna dokonce nebyla vůbec. Se svým manželem Radoslavem Brzobohatým, který byl v té době ještě naživu, se jí nezúčastnili. O tehdejší choti svého syna, televizní produkční Johaně, se pak vyjádřila následovně: „Mysleli jsme s Radkem, že má Ondra na víc.“

Hana Gregorová promluvila o Písařovicové

Gregorová o spokojenosti svého syna momentálně nepochybuje. Ondřej Gregor Brzobohatý (39) se dal po rozvodu s modelkou Taťánou Kuchařovou (34) dohromady s moderátorkou Danielou Písařovicovou (43). „Podle mě je Ondra hrozně šťastný. Byli jsme spolu v Bratislavě, protože udělal krásnou novou desku Richardu Müllerovi. A on úplně září, fakt je šťastný, z čehož mám strašnou radost,“ prozradila s úsměvem na tváři Hana Gregorová.

A jaký názor má na novou přítelkyni ona sama? „Mně se líbí, znala jsem ji už předtím. Když je můj syn šťastný, tak jsem i já. Myslím, že je to hezká a chytrá holka. A nohy má až někam sem,“ vtipkovala o novém objevu svého syna Gregorová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.