Daniela Písařovicová prozradila, že by se rodině nebránila. Plánuje miminko?

Daniela Písařovicová a herec Ondřej Brzobohatý už svůj vztah netají. Moderátorka se spolu s dalšími známými osobnostmi zúčastnila slavnostního otevření terapeutické zahrady v motolské nemocnici a při té příležitosti v rozhovoru pro Showtime prozradila, jak to má s vyhlídkami do budoucna a rodinou.

Vztah moderátorky Daniely Písařovicové (43) a herce Ondřeje Brzobohatého (39) od samého počátku doprovází velký mediální zájem. Dvojice tedy neměla úplně nejjednodušší začátek. A jak to mají teď, když už svůj vztah veřejně přiznávají? „Já nevím, jestli je to lepší nebo horší. Já si myslím, že čím dřív bude úplný klid, tím by to bylo vlastně nejlepší,“ pronesla s úsměvem na tváři moderátorka.

Další informace o jejich vztahu však prozradit nechtěla. „Ale to je tak všechno, co jsme ochotní komentovat,“ uzavřela Písařovicová, která tím dala jasně najevo, že by uvítala klid. O čtyři roky mladší Ondřej Brzobohatý na sebe v pořadu Inkognito práskl, že měl pro starší ženy vždycky slabost. „Já jsem se vždycky na dětském táboře zamiloval do vedoucích," svěřil se herec.

Brzobohatý má za sebou rozvod s bývalou Miss World Taťánou Kuchařovou, která svého exmanžela obvinila z nevěry a nazvala jejich vztah toxickým. S odstupem času je však ráda, že to skončilo. „Je mi teď celkově lépe. Myslím si, že je to vidět. Cítím se dobře a jsem naplno ponořená do práce. Těším se z nového života, který jsem začala. Nebyl to můj výběr, ale teď jsem za to vlastně ráda. Protože jsem z toho vylezla zavčasu. Zaplaťpánbůh,“ řekla modelka v minulosti v rozhovoru pro Showtime.

Ondřej se na svém Instagramu rozhodl bránit. „Dlouho jsem nad tím, s ohledem na to hezké, co bylo v našem vztahu, jen tiše skřípal zuby. Mám toho však už akorát dost. Na rozdíl od mé exmanželky Taťány nevyhledávám pozornost bulváru, abych v něm následně mohl šířit lži a demagogie, které by druhé očerňovaly a mě v očích veřejnosti vykreslovaly v tom lepším světle. Proč to Taťána dělá? Nechápu,“ napsal před časem své vyjádření na sociální síti.

Daniela Písařovicová: S Taťánou kamarádky nejsme

Podle některých médií byly Kuchařová a Písařovicová kamarádky. Moderátorka však tvrdí, že si nijak blízké nebyly. „S Taťánou se známe, ale neklasifikovala bych to jako kamarádství,“ okomentovala moderátorka svůj vztah s exmanželkou Brzobohatého.

Třiačtyřicetiletá redaktorka zatím žádné děti nemá, ale na roli maminky se těší. „Já už jsem dávno říkala, že si život bez dítěte neumím představit a za tím si stojím,“ řekla Písařovicová, která tím dala jasně najevo, že by se rodině nebránila. Dodala však, že tomu zatím nechává volný průběh. „Radši neplánuji vůbec nic, abych pak nečelila výsměchu,“ uzavřela.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.